ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Membrane Hydration: The Role of Water in the Structure and Function of Biological Membranes

دانلود کتاب هیدراتاسیون غشایی: نقش آب در ساختار و عملکرد غشاهای بیولوژیکی

Membrane Hydration: The Role of Water in the Structure and Function of Biological Membranes

مشخصات کتاب

Membrane Hydration: The Role of Water in the Structure and Function of Biological Membranes

دسته بندی: بیوشیمی
ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری: Subcellular Biochemistry 71 
ISBN (شابک) : 9783319190594, 9783319190600 
ناشر: Springer International Publishing 
سال نشر: 2015 
تعداد صفحات: 295 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 7 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 41,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب هیدراتاسیون غشایی: نقش آب در ساختار و عملکرد غشاهای بیولوژیکی: زیست شناسی غشایی، زیست پزشکی عمومی، شیمی فیزیک



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 13


در صورت تبدیل فایل کتاب Membrane Hydration: The Role of Water in the Structure and Function of Biological Membranes به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب هیدراتاسیون غشایی: نقش آب در ساختار و عملکرد غشاهای بیولوژیکی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب هیدراتاسیون غشایی: نقش آب در ساختار و عملکرد غشاهای بیولوژیکی



این کتاب در مورد اهمیت آب در تعیین ساختار، پایداری و رفتار پاسخگوی غشاهای بیولوژیکی است. آب از نظر خواص سطحی و مکانیکی ویژگی های منحصر به فردی به غشاهای لیپیدی می دهد. تجزیه و تحلیل نیروهای هیدراتاسیون، اثرات نرم کننده، هیدراتاسیون کنترل شده، تشکیل ریز دامنه های آب محدود نشان می دهد که آب یک جزء فعال در یک سیستم آب-لیپیدی است.

فصل ها سازماندهی آب را در غشای لیپیدی توصیف می کنند. فاز میانی آب، نفوذ آب، ساختار دوربرد آب در حضور غشای لیپیدی با استفاده از پراکندگی اشعه ایکس و نوترون، پلاریزاسیون عمومی، کاوشگرهای فلورسنت، طیف‌سنجی‌های ATR-FTIR و مادون قرمز نزدیک، روش‌های پیزوالکتریک، شبیه‌سازی کامپیوتری و سطح ترمودینامیک.

نفوذ، نفوذ، تنش اسمزی، پلاریزاسیون، برآمدگی، جذب، آبگریزی، نوسانات چگالی به تفصیل در لایه‌های دولایه خودآرایی بررسی می‌شوند. مطالعات روی تک لایه های لیپیدی نشان دهنده ارتباط فشار سطحی با فعالیت آب و نقش آن در برهمکنش های پپتیدی و آنزیمی است. این کتاب با بحث در مورد آنهیدروبیوز و تأثیر جایگزینی آب در میکرو دامنه ها و پیامدهای آن برای عملکرد سلول به پایان می رسد.

تعاریف جدید بین فازهای لیپیدی/آب، آب را نه تنها به عنوان یک حلال ساختاری، بلکه به عنوان واسطه ای در سیگنال دهی فعالیت متابولیک، تعدیل درج پروتئین و فعالیت آنزیمی، تحریک واکنش های نوسانی و عملکرد گیرنده های متصل به غشاء در نظر می گیرد. از آنجایی که این اثرات در سطح مولکولی رخ می‌دهند، هیدراتاسیون غشاء برای درک رفتار سیستم‌های نانو و محیط‌های محدود که شبیه سیستم‌های بیولوژیکی هستند، اساسی به نظر می‌رسد.

این بینش‌ها در مورد خواص ساختاری، ترمودینامیکی و مکانیکی آب، پایه‌ای برای پارادایم‌های جدید می‌دهد. در ساختار و عملکرد غشا برای کسانی که علاقه مند به بیوفیزیک، شیمی فیزیک، زیست شناسی، پزشکی زیستی و نانو، بیوشیمی، بیوتکنولوژی

و علوم نانو هستند که به دنبال ورودی های بیوتکنولوژیکی در سلامت انسان، صنایع غذایی، رشد گیاهان و تبدیل انرژی هستند.

توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This book is about the importance of water in determining the structure, stability and responsive behavior of biological membranes. Water confers to lipid membranes unique features in terms of surface and mechanical properties. The analysis of the hydration forces, plasticiser effects, controlled hydration, formation of microdomains of confined water suggests that water is an active constituent in a water-lipid system.

The chapters describe water organization at the lipid membrane–water interphase, the water penetration, the long range water structure in the presence of lipid membranes by means of X-ray and neutron scattering, general polarization, fluorescent probes, ATR-FTIR and near infrared spectroscopies, piezo electric methods, computer simulation and surface thermodynamics.

Permeation, percolation, osmotic stress, polarization, protrusion, sorption, hydrophobicity, density fluctuations are treated in detail in self-assembled bilayers. Studies in lipid monolayers show the correlation of surface pressure with water activity and its role in peptide and enzyme interactions. The book concludes with a discussion on anhydrobiosis and the effect of water replacement in microdomains and its consequence for cell function.

New definitions of lipid/water interphases consider water not only as a structural-making solvent but as a mediator in signalling metabolic activity, modulating protein insertion and enzymatic activity, triggering oscillatory reactions and functioning of membrane bound receptors. Since these effects occur at the molecular level, membrane hydration appears fundamental to understand the behavior of nano systems and confined environments mimicking biological systems.

These insights in structural, thermodynamical and mechanical water properties give a base for new paradigms in membrane structure and function for those interested in biophysics, physical chemistry, biology, bio and nano medicine, biochemistry,

biotechnology and nano sciences searching for biotechnological inputs in human health, food industry, plant growing and energy conversion.


فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xviii
Membrane Hydration: A Hint to a New Model for Biomembranes....Pages 1-16
Use of X-Ray and Neutron Scattering Methods with Volume Measurements to Determine Lipid Bilayer Structure and Number of Water Molecules/Lipid....Pages 17-43
Water and Lipid Bilayers....Pages 45-67
Hydration Forces Between Lipid Bilayers: A Theoretical Overview and a Look on Methods Exploring Dehydration....Pages 69-104
Monitoring Membrane Hydration with 2-(Dimethylamino)-6-Acylnaphtalenes Fluorescent Probes....Pages 105-125
Long-Range Lipid-Water Interaction as Observed by ATR-FTIR Spectroscopy....Pages 127-159
Hydration and Nanoconfined Water: Insights from Computer Simulations....Pages 161-187
Aquaphotomics: Near Infrared Spectroscopy and Water States in Biological Systems....Pages 189-211
Hydration in Lipid Monolayers: Correlation of Water Activity and Surface Pressure....Pages 213-231
Water at Biological Phase Boundaries: Its Role in Interfacial Activation of Enzymes and Metabolic Pathways....Pages 233-261
Anhydrobiosis: An Unsolved Problem with Applications in Human Welfare....Pages 263-280
Back Matter....Pages 281-284




نظرات کاربران