ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Emerging and Traditional Technologies for Safe, Healthy and Quality Food

دانلود کتاب فناوری های نوظهور و سنتی برای مواد غذایی ایمن، سالم و با کیفیت

Emerging and Traditional Technologies for Safe, Healthy and Quality Food

مشخصات کتاب

Emerging and Traditional Technologies for Safe, Healthy and Quality Food

ویرایش: [1 ed.] 
نویسندگان: , , , ,   
سری: Food Engineering Series 
ISBN (شابک) : 9783319240404, 9783319240381 
ناشر: Springer International Publishing 
سال نشر: 2016 
تعداد صفحات: XVIII, 478
[487] 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 11 Mb 

قیمت کتاب (تومان) : 44,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 2


در صورت تبدیل فایل کتاب Emerging and Traditional Technologies for Safe, Healthy and Quality Food به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب فناوری های نوظهور و سنتی برای مواد غذایی ایمن، سالم و با کیفیت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب فناوری های نوظهور و سنتی برای مواد غذایی ایمن، سالم و با کیفیت



از زمان آغاز به کار خود در سال 2002، کنگره غذای اروپای مرکزی (CEFood) یک نشست دوسالانه برای تولیدکنندگان و توزیع کنندگان مواد غذایی و همچنین محققان و مربیان برای ترویج تحقیق، توسعه، نوآوری و آموزش در زمینه علوم و فناوری غذایی در منطقه اروپای میانه با ارتباط تنگاتنگ با روندهای جهانی. ششمین CEFood، که در نووی ساد، صربستان، 23 تا 26 مه 2012 برگزار شد، فناوری های جدید و غذاهای سنتی را با هدف بازارهای اروپایی و جهانی برجسته کرد. به طور خاص، CEFood 2012 بر آخرین پیشرفت ها در علوم اساسی و کاربردی مواد غذایی، تحقیق و توسعه، فناوری نوآورانه، مواد تشکیل دهنده غذا، روندهای جدید در تغذیه و سلامت، مواد غذایی کاربردی و زیست فعال، مهندسی مواد غذایی، ایمنی و کیفیت مواد غذایی و غذا و خوراک تمرکز کرد. بازار. این کتاب شامل مشارکت‌های ارائه‌کنندگان مختلف در CEFood 2012 است که موضوعات اصلی این کنگره را پوشش می‌دهد.

  • فصل‌های ارائه‌شده توسط مجریان خبره از ششمین کنگره CEFood 2012
  • < li>تکنولوژی های جدید علوم غذایی را برجسته می کند
  • آینده صنایع غذایی و تحقیقات مواد غذایی را مورد بحث قرار می دهد

توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Since its inception in 2002, the Central European Food Congress (CEFood) has been a biannual meeting intended for food producers and distributors as well as researchers and educators to promote research, development, innovation and education within food science and technology in the Middle European region with a tight connection to global trends. The 6th CEFood, held in Novi Sad, Serbia, May 23-26, 2012, highlighted the novel technologies and traditional foods aimed at both the European and global markets. Specifically, CEFood 2012 focused on the latest progress in fundamental and applied food science, research and development, innovative technology, food ingredients, novel trends in nutrition and health, functional and bioactive food, food engineering, food safety and quality and the food and feed market. This book will consist of contributions from various presenters at CEFood 2012, covering the major themes of this Congress.

  • Chapters contributed by expert presenters from the 6th CEFood Congress of 2012
  • Highlights the novel technologies of food science
  • Discusses the future of the food industry and food research




نظرات کاربران