ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Foods of Non-Animal Origin: Chemistry, Technology, Inspection Procedures

دانلود کتاب غذاهای با منشاء غیر حیوانی: شیمی، فناوری، روش های بازرسی

Foods of Non-Animal Origin: Chemistry, Technology, Inspection Procedures

مشخصات کتاب

Foods of Non-Animal Origin: Chemistry, Technology, Inspection Procedures

ویرایش: 1 
نویسندگان: , , ,   
سری: SpringerBriefs in Molecular Science 
ISBN (شابک) : 9783319256474, 9783319256498 
ناشر: Springer International Publishing 
سال نشر: 2016 
تعداد صفحات: 61 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 1 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 45,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب غذاهای با منشاء غیر حیوانی: شیمی، فناوری، روش های بازرسی: علوم غذایی، میکروبیولوژی پزشکی، بیوشیمی پزشکی، تحقیقات کیفیت زندگی، بهداشت عمومی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب Foods of Non-Animal Origin: Chemistry, Technology, Inspection Procedures به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب غذاهای با منشاء غیر حیوانی: شیمی، فناوری، روش های بازرسی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب غذاهای با منشاء غیر حیوانی: شیمی، فناوری، روش های بازرسی



این مختصر جنبه های تولید پیچیده فزاینده محصولات غذایی قانونی و قابل اعتماد با منشاء غیر حیوانی را مورد بحث قرار می دهد. این قانون نوسازی ایمنی مواد غذایی (FSMA) را در ایالات متحده آمریکا (از ژانویه 2011) معرفی می کند، که صنایع غذایی را ملزم به پیروی از رویکردهای مبتنی بر ریسک با خودتنظیمی قوی تر ایمنی مواد غذایی از طریق اقداماتی مانند برنامه های تأیید تأمین کننده خارجی (FSVPs) می کند. ).
این خلاصه به خطرات شیمیایی مهم محصولات گیاهی می‌پردازد: اکولوژی میکروبی خاص آنها، که می‌تواند عامل بروز بیماری‌های خاص ناشی از غذا باشد، و شیمی نوروتوکسین‌های درگیر و سایر مولکول‌های خطرناک، که به طور بالقوه می‌تواند منجر به پاتولوژیک کشنده شود. واکنش‌ها.
در نهایت، خلاصه همچنین به طور انتقادی فناوری محصولات گیاهی آماده مصرف و تغییرات شیمیایی و فیزیکی مورد استفاده برای محصولات بسته‌بندی شده (تنفس سبزیجات، تغییرات رنگ‌سنجی، و غیره) را مورد بحث قرار می‌دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This Brief discusses aspects of the increasingly complex production of legal and reliable food products of non-animal origin. It introduces to the Food Safety Modernization Act (FSMA) in the USA (from January 2011), which requires the food industry to follow risk-based approaches with stronger self-regulation of food safety through measures such as the foreign supplier verification programs (FSVPs).
The Brief addresses important chemical hazards of vegetable products: their peculiar microbial ecology, that can become responsible for the occurrence of specific foodborne disease outbreaks, and the chemistry of the involved neurotoxins and other dangerous molecules, that can potentially lead to lethal pathological reactions.
Finally, the Brief also critically discusses the technology of ready-to-eat vegetable products and chemical and physical modifications used for packed products (respiration of vegetables, colorimetric modifications, etc.).



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-vi
Regulating Risks in Imports of Foods of Non-animal Origin: The U.S. Food Industry Perspective....Pages 1-18
Clostridium Botulinum and C. perfringens in Vegetable Foods: Chemistry of Related Toxins....Pages 19-39
Chemistry and Technology of Ready-to-Eat Vegetable Foods....Pages 41-55




نظرات کاربران