ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Eating Right in America: The Cultural Politics of Food and Health

دانلود کتاب درست غذا خوردن در آمریکا: سیاست فرهنگی غذا و سلامت

Eating Right in America: The Cultural Politics of Food and Health

مشخصات کتاب

Eating Right in America: The Cultural Politics of Food and Health

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780822355441, 9780822355595 
ناشر: Duke University Press 
سال نشر: 2013 
تعداد صفحات: 221 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 43,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 14


در صورت تبدیل فایل کتاب Eating Right in America: The Cultural Politics of Food and Health به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب درست غذا خوردن در آمریکا: سیاست فرهنگی غذا و سلامت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب درست غذا خوردن در آمریکا: سیاست فرهنگی غذا و سلامت

Eating Right in America انتقادی قدرتمند از اصلاح رژیم غذایی در ایالات متحده از ظهور علم تغذیه در اواخر قرن نوزدهم از طریق جنبش غذای جایگزین معاصر و مبارزه علیه چاقی است. شارلوت بیلتکف گفتمان‌های اصلاح رژیم غذایی، از جمله نوشته‌های اصلاح‌طلبان، و همچنین مطالبی را که آنها برای رساندن پیام‌های خود به مردم ایجاد کرده‌اند، تحلیل می‌کند. او نشان می‌دهد که اگرچه هدف اولیه ممکن است بهبود سلامت باشد، اما فرآیند آموزش مردم به "تغذیه درست" در ایالات متحده ناگزیر شامل شکل دادن به انواع خاصی از افراد و شهروندان، و تقویت هویت و مرزهای اجتماعی همیشه است. طبقه متوسط ​​آمریکا را تهدید کرد. بیلتکف بدون کاهش لذت غذا یا ارزش تندرستی، از یک ارزیابی مجدد انتقادی از وسواس ما به رژیم غذایی به عنوان نماینده ای برای سلامتی دفاع می کند. بر اساس درک خود از تاریخ اصلاح رژیم غذایی، او استدلال می کند که صحبت در مورد "تغذیه صحیح" در آمریکا اغلب استرس ها و محدودیت های ساختاری و محیطی را پنهان می کند، در حالی که تعریف مجدد مشکوک سلامت را به عنوان یک مسئولیت و الزام فردی طبیعی می کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Eating Right in America is a powerful critique of dietary reform in the United States from the late nineteenth-century emergence of nutritional science through the contemporary alternative food movement and campaign against obesity. Charlotte Biltekoff analyzes the discourses of dietary reform, including the writings of reformers, as well as the materials they created to bring their messages to the public. She shows that while the primary aim may be to improve health, the process of teaching people to "eat right" in the U.S. inevitably involves shaping certain kinds of subjects and citizens, and shoring up the identity and social boundaries of the ever-threatened American middle class. Without discounting the pleasures of food or the value of wellness, Biltekoff advocates a critical reappraisal of our obsession with diet as a proxy for health. Based on her understanding of the history of dietary reform, she argues that talk about "eating right" in America too often obscures structural and environmental stresses and constraints, while naturalizing the dubious redefinition of health as an individual responsibility and imperative.



فهرست مطالب

Figures viii

1. The Cultural Politics of Dietary Health 1

2. Scientific Moralization and the Beginning of Modern Dietary Reform 13

3. Anxiety and Aspiration on the Nutrition Front 45

4. From Microscopes to "Macroscopes" 80

5. Thinness as Health, Self-Control, and Citizenship 109

6. Connecting the Dots: Dietary Reform Past, Present, and Future 150

Notes 157

Bibliography 185

Acknowledgments 199

Index 203




نظرات کاربران