ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Food Consumption in Global Perspective: Essays in the Anthropology of Food in Honour of Jack Goody

دانلود کتاب مصرف غذا در چشم انداز جهانی: مقالاتی در انسان شناسی غذا به افتخار جک گودی

Food Consumption in Global Perspective: Essays in the Anthropology of Food in Honour of Jack Goody

مشخصات کتاب

Food Consumption in Global Perspective: Essays in the Anthropology of Food in Honour of Jack Goody

ویرایش:  
نویسندگان: ,   
سری: Consumption and Public Life 
ISBN (شابک) : 9781349459742, 9781137326416 
ناشر: Palgrave Macmillan UK 
سال نشر: 2014 
تعداد صفحات: 244 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 40,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب Food Consumption in Global Perspective: Essays in the Anthropology of Food in Honour of Jack Goody به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب مصرف غذا در چشم انداز جهانی: مقالاتی در انسان شناسی غذا به افتخار جک گودی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب مصرف غذا در چشم انداز جهانی: مقالاتی در انسان شناسی غذا به افتخار جک گودی

با مطالعات چین، هند، غرب آفریقا، آمریکای جنوبی و اروپا، این کتاب دیدگاهی جهانی در مورد مصرف مواد غذایی در دنیای مدرن ارائه می دهد. این جلد با ترکیب تحلیل‌های قوم‌نگاری، تاریخی و تطبیقی، سهم جک گودی را در انسان‌شناسی غذا جشن می‌گیرد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

With studies of China, India, West Africa, South America and Europe, this book provides a global perspective on food consumption in the modern world. Combing ethnographic, historical and comparative analyses, the volume celebrates the contributions of Jack Goody to the anthropology of food.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xiii
Introduction: Cooking, Cuisine and Class and the Anthropology of Food....Pages 1-24
Meat: A Cultural Biography in (South) China....Pages 25-44
From Fasting to Fast Food in Kumasi, Ghana....Pages 45-64
Civilizing Tastes: From Caste to Class in South Indian Foodways....Pages 65-86
The Fast and the Fusion: Class, Colonialism and the Remaking of Comida Típica in Highland Ecuador....Pages 87-107
The High and the Low in the Making of a Portuguese National Cuisine in the Nineteenth and Twentieth Centuries....Pages 108-134
Indigestion in the Long Nineteenth Century: Aspects of English Taste and Anxiety, 1800–1950....Pages 135-158
Eating Out Bangladeshi-Style: Catering and Class in Diasporic East London....Pages 159-181
The Taste for Milk in Modern China (1865–1937)....Pages 182-208
Drink, Meals and Social Boundaries....Pages 209-223
Back Matter....Pages 224-230




نظرات کاربران