دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: Jakob A. Klein, Anne Murcott (eds.) سری: Consumption and Public Life ISBN (شابک) : 9781349459742, 9781137326416 ناشر: Palgrave Macmillan UK سال نشر: 2014 تعداد صفحات: 244 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 3 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Food Consumption in Global Perspective: Essays in the Anthropology of Food in Honour of Jack Goody به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مصرف غذا در چشم انداز جهانی: مقالاتی در انسان شناسی غذا به افتخار جک گودی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
با مطالعات چین، هند، غرب آفریقا، آمریکای جنوبی و اروپا، این کتاب دیدگاهی جهانی در مورد مصرف مواد غذایی در دنیای مدرن ارائه می دهد. این جلد با ترکیب تحلیلهای قومنگاری، تاریخی و تطبیقی، سهم جک گودی را در انسانشناسی غذا جشن میگیرد.
With studies of China, India, West Africa, South America and Europe, this book provides a global perspective on food consumption in the modern world. Combing ethnographic, historical and comparative analyses, the volume celebrates the contributions of Jack Goody to the anthropology of food.
Front Matter....Pages i-xiii
Introduction: Cooking, Cuisine and Class and the Anthropology of Food....Pages 1-24
Meat: A Cultural Biography in (South) China....Pages 25-44
From Fasting to Fast Food in Kumasi, Ghana....Pages 45-64
Civilizing Tastes: From Caste to Class in South Indian Foodways....Pages 65-86
The Fast and the Fusion: Class, Colonialism and the Remaking of Comida Típica in Highland Ecuador....Pages 87-107
The High and the Low in the Making of a Portuguese National Cuisine in the Nineteenth and Twentieth Centuries....Pages 108-134
Indigestion in the Long Nineteenth Century: Aspects of English Taste and Anxiety, 1800–1950....Pages 135-158
Eating Out Bangladeshi-Style: Catering and Class in Diasporic East London....Pages 159-181
The Taste for Milk in Modern China (1865–1937)....Pages 182-208
Drink, Meals and Social Boundaries....Pages 209-223
Back Matter....Pages 224-230