دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: انسان شناسی: تکامل ویرایش: 1ª نویسندگان: Richard Wragham سری: ISBN (شابک) : 9788537801963, 8537801968 ناشر: Zahar سال نشر: 2010 تعداد صفحات: 0 زبان: Portuguese فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 315 کیلوبایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب آتش گرفتن - چرا آشپزی ما را انسان کرد؟: Ciência Social Antropologia علوم اجتماعی انسان شناسی کتاب های الکترونیکی محلی علوم انسان شناسی
در صورت تبدیل فایل کتاب Pegando fogo - por que cozinhar nos tornou humanos. به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب آتش گرفتن - چرا آشپزی ما را انسان کرد؟ نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در این کتاب شگفتانگیز و متحول کننده، ریچارد رانگهام درک ما از خود را با "فرضیه پخت" اصلی خود کاملاً تغییر میدهد. برای او، برخلاف تصور مردم از زمان داروین، ما قبل از مرد شدن شروع به آشپزی کردیم و دقیقاً به این دلیل مرد شدیم که آشپزی را شروع کردیم. نویسنده حوزه های مختلفی را برای دفاع از نظریه خود، همیشه با متنی روشن و در عین حال عمیق، متحد می کند. او بین داستانهایی در مورد جوامعی که رژیم غذایی خام یا گیاهخواری دارند، بازماندگان در جنگل و دریا، غذای روزمره اسکیموها، سرخپوستان برزیل و بومیان استرالیایی، تجربیات خود را در قلمرو وحشی شامپانزهها - جایی که با آنها زندگی میکرده و ، بالاتر از همه، خوردند آنچه می خورند.
Nesse livro surpreendente e transformador, Richard Wrangham redesenha completamente nossa compreensão sobre nós mesmos com sua original "hipótese do cozimento". Para ele, ao contrário do que se pensa desde Darwin, passamos a cozinhar antes de nos tornarmos homens, e nos tornamos homens justamente porque passamos a cozinhar. O autor une áreas diversas para defender sua teoria, sempre com um texto claro e ao mesmo tempo profundo. Entre histórias sobre comunidades de dieta crua ou vegetariana, sobreviventes na selva e no mar, o cotidiano alimentar de esquimós, índios brasileiros e aborígenes australianos, ele nos conta sua própria experiência no território selvagem dos chimpanzés - onde viveu com eles e, sobretudo, comeu o que eles comem.