ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Nutrition Longevity, and Aging

دانلود کتاب طول عمر تغذیه و پیری

Nutrition Longevity, and Aging

مشخصات کتاب

Nutrition Longevity, and Aging

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780125916561 
ناشر: Academic Press Inc 
سال نشر: 1976 
تعداد صفحات: 286 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 32 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 50,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 9


در صورت تبدیل فایل کتاب Nutrition Longevity, and Aging به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب طول عمر تغذیه و پیری نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی



فهرست مطالب

Front Cover......Page 1
Nutrition, Longevity, and Aging......Page 4
Copyright Page......Page 5
Table of Contents......Page 6
CONTRIBUTORS......Page 8
PREFACE......Page 10
ACKNOWLEDGMENTS......Page 12
CHAPTER 1. INTRODUCTION: FOOD FOR THOUGHT......Page 14
CHAPTER 2. NUTRITIONAL CHARACTERISTICS OF THE ELDERLY AN OVERVIEW......Page 22
REFERENCES......Page 40
CHAPTER 3. THE ROLE OF NUTRITION IN HUMAN AGING......Page 42
DIABETES......Page 43
OBESITY......Page 46
CARDIOVASCULAR DISEASE......Page 47
CANCER......Page 49
PHYSICAL FITNESS......Page 50
BONE DENSITY......Page 52
ECONOMICS AND DIET......Page 53
CONCLUSION......Page 54
REFERENCES......Page 55
I. INTRODUCTION......Page 60
II. NUTRITION\'S IMPACT ON THE AGED OF TODAY......Page 62
III. OPTIMUM NUTRITION DOES PAY OFF......Page 67
IV. DESCRIPTIVE RESEARCH CONTINUES......Page 69
V. GREAT POTENTIAL FOR RESEARCH ON MECHANISMS......Page 71
VI. RESEARCH IN COOPERATION WITH THE AGED OF TODAY......Page 72
VIII. SUMMARY AND CONCLUSIONS......Page 75
REFERENCES......Page 76
INTRODUCTION......Page 80
AMINO ACID METABOLISM AND AGING WITH REFERENCE TO PLASMA AMINO ACIDS......Page 82
BODY PROTEIN METABOLISM......Page 88
PROTEIN REQUIREMENTS......Page 100
REFERENCES......Page 111
CHAPTER 6. BEHAVIORAL ASPECTS OF NUTRITION AND LONGEVITY IN ANIMALS......Page 116
REFERENCES......Page 133
CHAPTER 7. THE POSSIBLE ROLE OF VITAMINS IN THE AGING PROCESS......Page 136
REFERENCES......Page 152
CHAPTER 8. AGING AND ATHEROSCLEROSIS: INTERACTIONS WITH DIET,HEREDITY, AND ASSOCIATED RISK FACTORS......Page 156
EPIDEMIOLOGICAL STUDIES......Page 157
INDIVIDUALIZED RISK FACTOR ANALYSIS......Page 162
INTERVENTION TRIALS......Page 168
THE NATURAL HISTORY OF THEROSCLEROTIC CARDIOVASCULAR DISEASE......Page 170
GENETICS OF HYPERLIPIDEMIA AND CORONARY HEART DISEASE......Page 171
NUTRITIONAL FACTORS IN CORONARY HEART DISEASE......Page 186
DIETARY INTERVENTION STUDIES......Page 195
CONCLUSIONS......Page 205
REFERENCES......Page 206
CHAPTER 9. NUTRITIONAL ASPECTS OF STROKE, PARTICULARLY IN THE ELDERLY......Page 210
REFERENCES......Page 240
CHAPTER 10. THE ROLE OF NUTRITION TO DIABETES IN RELATION TO AGE......Page 242
REFERENCES......Page 261
CHAPTER 11. NUTRITION, AGING AND OBESITY......Page 266
ANIMAL STUDIES: RETARDATION OF GROWTH PRODUCED BY RESTRICTION OF FOOD INTAKE BEGINNING EARLY IN LIFE......Page 267
ANIMAL STUDIES: RESTRICTION OF FOOD INTAKE BEGINNING AFTER THE ATTAINMENT OF MATURITY......Page 271
ANIMAL STUDIES: DIETARY SELF-SELECTION......Page 279
HUMAN STUDIES: RELATIONSHIP OF OBESITY TO CORONARY RISK FACTORS......Page 286
HUMAN STUDIES: RESULTS OF EFFORTS AT WEIGHT REDUCTION......Page 291
HUMAN STUDIES: EFFECTS OF DIETARY CHANGES UPON THE HEALTH OF PERSONS IN AN OLD AGE HOME......Page 293
SUMMARY......Page 294
REFERENCES......Page 295




نظرات کاربران