دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: Amelia Pilar Rauter, Thisbe K. Lindhorst, Yves Queneau, Anna Bernardi, J. Cristobal Lopez, Carmen Galan, Paul Murphy, David Gammon, Cristina Nativi, Nikolay E. Nifantiev, Yongmin Zhang سری: Specialist periodical report ISBN (شابک) : 9781782621218, 1782620605 ناشر: Royal Society of Chemistry سال نشر: 2015 تعداد صفحات: 266 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 12 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Carbohydrate chemistry. Volume 41 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب شیمی کربوهیدرات. جلد 41 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
با افزایش حجم، سرعت و تنوع اطلاعات، محققان می توانند به روز بودن با ادبیات این حوزه را مشکل کنند. از آنجایی که سنتز کربوهیدراتهای جدید و تقلیدهای کربوهیدرات همچنان یک چالش بزرگ برای شیمیدانان آلی است، حداقل به دلیل ماهیت بینرشتهای فزاینده علم کربوهیدرات، شیمی کربوهیدرات جلد 41 ارزشمند خواهد بود. این مجموعه با پوشش علوم شیمیایی و بیولوژیکی، تحقیقات مدرن کربوهیدرات را از تئوری تا کاربرد ترکیب می کند و برای هر محققی که مایل به کسب اطلاعات در مورد آخرین پیشرفت ها در زمینه کربوهیدرات است، مفید خواهد بود.
With the increase in volume, velocity and variety of information, researchers can find it difficult to keep up to date with the literature in the field. As the synthesis of novel carbohydrates and carbohydrate mimetics continues to be a major challenge for organic chemists, not least because of the increasingly interdisciplinary nature of carbohydrate science, Carbohydrate Chemistry Volume 41 will prove invaluable. Covering both chemical and biological science, this series collates modern carbohydrate research from theory to application and will be of great benefit to any researcher who wishes to learn about the latest developments in the carbohydrate field
Content: Preface
Design and synthesis of glycomimetics
Pyranose glycals in the generation of skeletal diversity
Recent developments in the stereoselective synthesis of deoxy glycosides
Lewis acid promoted anomerisation: recent developments and applications
Progress in the synthesis of mycothiol, its biosynthetic precursors and analogues
Synthetic receptors for molecular recognition of carbohydrates
Contribution of carbohydrate chemistry to assessment of the biological role of natural alpha-glycosides
Carbohydrate-carbohydrate interation: from hypothesis to confirmation