ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Essential oil crops

دانلود کتاب محصولات اسانس دار

Essential oil crops

مشخصات کتاب

Essential oil crops

ویرایش: First 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0851991378, 9780851991375 
ناشر: CAB International 
سال نشر: 1997 
تعداد صفحات: 613 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 35 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 45,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب Essential oil crops به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب محصولات اسانس دار نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب محصولات اسانس دار

گیاهانی که روغن، میوه یا دانه معطر تولید می کنند در طول تاریخ در مراسم مذهبی، برای استفاده شخصی و زینت و برای طعم دادن استفاده می شده است. در حال حاضر نیز فشار جهانی توسط مصرف کنندگان برای استفاده از ترکیبات طبیعی درک شده در محصولات خوراکی و شخصی وجود دارد. حیاتی است که تولیدکنندگان بتوانند به این تقاضای فزاینده به طور کارآمد، اقتصادی و بالاتر از همه قابل اعتماد خدمت کنند. بسیاری از محصولات اسانس بخشی از اقتصاد کشورهایی هستند که جمعیت آنها در حال افزایش است و در نتیجه فشار بر زمین برای تولید غذا و سوخت افزایش می یابد. بنابراین، اطمینان از منافع اجتماعی و اقتصادی بهینه از ایجاد و رشد محصولات اسانس بسیار مهم است.

این کتاب به رشد سودآور گیاهان اسانس برای به دست آوردن یک مشتق معطر می پردازد. هر فصل خانواده متفاوتی را پوشش می دهد. تاریخچه مختصری از استفاده و توسعه اقتصادی آورده شده است و کشت، برداشت و تقطیر شرح داده شده است. نتایج تحقیقات فعلی و توصیه‌هایی برای بهبود شیوه‌های زراعی، همراه با روش‌های ارزش افزوده به محصول، مانند تولید عسل یا فرآوری روغن، نیز مورد بحث قرار گرفته است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Plants producing an aromatic oil, fruit, or seed have been used in religious ceremonies, for personal use and adornment, and for flavoring throughout history. There is now also world-wide pressure by consumers to use perceived natural compounds in edible and personal products. It is vital that producers should be able to service this growing demand efficiently, economically and above all reliably. Many essential oil crops are part of the economy of countries with expanding populations, resulting in increasing pressure on land to produce food and fuel. It is thus important to ensure the optimum social and economic benefit from establishing and growing essential oil crops.

This book is concerned with growing essential oil plants profitably to obtain an aromatic derivative. Each chapter covers a different family. A brief history of the use and economic development is given, and cultivation, harvesting and distilling described. Results of current research and recommendations for improved agronomic practices, together with methods of adding value to the crop, such as producing honey or processing the oil, are also discussed



فهرست مطالب

Content: Introduction and world trade
annonaceae - ylang-ylang (cananga)
geraniaceae - geranium, pelargonium
gramineae - citronella, lemongrass, palmarosa, vetiver
lamiaceae - patchouli
lauraceae - camphor, cassia, cinnamon, sassafras, laurel, litsea
myristicaceae - nutmeg and mace
myrtaceae - clove, eucalyptus, melaleuca, pimenta, myrtle
oleaceae - jasmine, osmanthus
piperaceae - pepper, betel, cubeb
rosaceae - rose
rutaceae - orange, lemon, lime, mandarin, grapefruit, boronia
santalaceae - sandalwood
zingiberaceae - ginger
processing - description of methods of obtaining oils.




نظرات کاربران