ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Basic butchering of livestock & game

دانلود کتاب قصابی اولیه دام و شکار

Basic butchering of livestock & game

مشخصات کتاب

Basic butchering of livestock & game

ویرایش: Rev and Updated ed 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0882663917, 0882663925 
ناشر: Storey Communications 
سال نشر: 1986 
تعداد صفحات: 209 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 5 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 56,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 10


در صورت تبدیل فایل کتاب Basic butchering of livestock & game به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب قصابی اولیه دام و شکار نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب قصابی اولیه دام و شکار



این راهنما رمز و راز قصابی را از بین می برد و همه چیزهایی را که برای تولید قطعات تخصصی خود از گوشت گاو، گوزن، گوشت خوک، بره، مرغ و شکار کوچک نیاز دارید، پوشش می دهد. جان جی. متلر جونیور دستورالعمل‌های ساده‌ای را ارائه می‌کند که شما را در تمام مراحل کشتار و قصاب راهنمایی می‌کند، و همچنین توصیه‌های زیادی در مورد همه چیز، از نحوه لباس پوشیدن بازی در مزرعه گرفته تا نمک‌زدایی، کشیدن سیگار، و تکنیک‌های درمان را ارائه می‌کند. . به زودی از طعم های رضایت بخش برتری که با قصابی گوشت خود به دست می آید، لذت خواهید برد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This guide takes the mystery out of butchering, covering everything you need to know to produce your own expert cuts of beef, venison, pork, lamb, poultry, and small game. John J. Mettler Jr. provides easy-to-follow instructions that walk you through every step of the slaughtering and butchering process, as well as plenty of advice on everything from how to dress game in a field to salting, smoking, and curing techniques. You’ll soon be enjoying the satisfyingly superior flavors that come with butchering your own meat. 



فهرست مطالب

Content: The law --
Tools, equipment, and methods --
Beef --
Hogs --
Veal --
Lamb --
Venison --
Poultry --
Rabbits and small game --
Less popular meats --
Meat inspection --
Processing and preserving --
Recipes --
Glossary --
Table of weights and measures.




نظرات کاربران