دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Curry. Rick
سری:
ISBN (شابک) : 9781440684234, 1440684235
ناشر: Penguin
سال نشر: 2014;2002
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : MOBI (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 308 کیلوبایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب اسرار سوپسازی یسوعی: یک سال از سوپهای ما: آشپزی، آشپزی--کوه ها و غذاها--سوپ ها و خورش ها،،آشپزی - دوره ها و غذاها - سوپ و خورش
در صورت تبدیل فایل کتاب The Secrets of Jesuit Soupmaking: A Year of Our Soups به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب اسرار سوپسازی یسوعی: یک سال از سوپهای ما نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
برادر ریک کوری در سالهای اولیهاش به عنوان تازهکار، آموخت که سریعترین راه برای محبوبیت در میان همسالانش، تسلط بر هنر آشپزی است. سوپ یکی از غذاهای اصلی در جامعه یسوعیان است و تقریباً همیشه یک قابلمه در اجاق گاز وجود دارد. برادر کوری در بیش از چهل سال به عنوان یک برادر یسوعی، به سراسر جهان سفر کرده، در جوامع مختلف زندگی کرده و بسیاری از قابلمههای سوپ آماده کرده است. این مجموعه شامل دستور العمل های شصت تا از محبوب ترین سوپ های او است - همه چیز از سوپ فلفل قرمز بریان شده عجیب و غریب گرفته تا میلانی کلاسیک Minestrone گرفته تا یک غذای دلچسب ذرت، از یک سوپ مرغ نسبتا ساده تا سوپ پیچیده تر صدف بیلی بی. اما برادر کوری در مورد چیزهای زیادی بیشتر از سوپ می نویسد. او شامل داستان هایی برای لذت بردن از زندگی خود در جامعه یسوعی ها می شود: افرادی که با او ملاقات کرده است. وعدههای غذایی که از آن لذت میبرد؛ و تمرینات روزانه صبر، احترام، فروتنی و مراقبت که باعث ایجاد یک سوپ خوب و یک زندگی خوب می شود.
In his early years as a novice, Brother Rick Curry learned that the quickest route to popularity among his peers was to master the art of cooking. Soup is one of the staple foods in a Jesuit community, and there is almost always a pot simmering on the stove. In more than forty years as a Jesuit brother, Brother Curry has traveled the world, lived in many different communities, and prepared many, many pots of soup. This collection includes recipes for sixty of his most popular soups-everything from an exotic Roasted Red Pepper Soup to the classic Minestrone Milanese to a hearty Corn Chowder, from a relatively simple chicken soup to the more complex Mussels Soup Billy-bi. But Brother Curry writes about a great deal more than soup. He includes stories to savor about his life in the community of Jesuits: the people he's met; the meals he's enjoyed; and the daily practices of patience, reverence, humility, and care that go into making a good soup and a good life.