ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The Barbecue! Bible

دانلود کتاب باربیکیو! کتاب مقدس

The Barbecue! Bible

مشخصات کتاب

The Barbecue! Bible

ویرایش: 10th ed 
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780761159575, 0761170421 
ناشر: Workman Publishing Company 
سال نشر: 2008 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 15 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 45,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب باربیکیو! کتاب مقدس: پخت و پز -- روش -- کباب کردن و کباب کردن ، کباب کردن ، ، پخت -- روش ها -- کباب کردن و کباب کردن



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 14


در صورت تبدیل فایل کتاب The Barbecue! Bible به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب باربیکیو! کتاب مقدس نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب باربیکیو! کتاب مقدس

اصول کباب کردن: پاسخ به سوالات متداول -- رفع تشنگی -- گرم کردن -- سالادهای پخته -- نان کبابی -- گوشت گاو شما چیست؟ -- روی گراز -- کمی بره -- گوشت چرخ کرده، همبرگر و سوسیس -- پرنده با گریل ملاقات می کند -- آب با آتش ملاقات می کند: ماهی روی گریل -- پوسته داغ: خرچنگ، میگو، گوش ماهی و صدف -- گریل گیاهی - سبزیجات: سبزی ها با گریل - برنج، لوبیا و غیره - مواد غذایی جانبی: ترشی، خوراکی ها، سالسا، و نخود فرنگی - سس ها - مالیدن آن - آتش و یخ: دسر. این کتاب کاملا به روز شده است. . جشن 500 دستور پخت و دود. همه چیز برای کباب کردن بین‌المللی، نوشیدنی‌های مناسب برای همراهی با غذای کبابی، پیش‌غذاها، و سنت‌های مورد احترام آمریکایی مانند گوشت خوک کشیده به سبک کارولینای شمالی الیزابت کارمل و همبرگر عالی آمریکایی وجود دارد. Raichlen همچنین شامل انبوهی از سالادها و سبزیجات غیر کبابی است که به عنوان فویل های مناسب برای طعم های شدید غذاهای داغ از آتش استفاده می شود.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Grilling basics: answers to frequently asked questions -- Thirst quenchers -- Warm-ups -- Blazing salads -- Grilled bread -- What's your beef? -- High on hog -- A little lamb -- Ground meat, burgers and sausages -- Bird meets grill -- Water meets fire: fish on the grill -- Hot shells: lobster, shrimp, scallops, and clams -- Vegetarian grill -- Vegetables: greens meet grill -- Rice, beans, and beyond -- Sidekicks: pickles, relishes, salsas, and slaws -- Sauces -- Rub it in -- Fire and ice: desserts.;This book has been completely updated. A 500-recipe celebration of sizzle and smoke. It's got everything how to grill internationally, the appropriate drinks to accompany grilled food, appetizers, and revered American traditions such as Elizabeth Karmel's North Carolina-Style Pulled Pork and the great American hamburger. Raichlen also includes a host of non-grilled salads and vegetables to serve as worthy foils to the intense flavors of food hot from the fire.



فهرست مطالب

Content: Grilling basics: answers to frequently asked questions --
Thirst quenchers --
Warm-ups --
Blazing salads --
Grilled bread --
What\'s your beef? --
High on hog --
A little lamb --
Ground meat, burgers and sausages --
Bird meets grill --
Water meets fire: fish on the grill --
Hot shells: lobster, shrimp, scallops, and clams --
Vegetarian grill --
Vegetables: greens meet grill --
Rice, beans, and beyond --
Sidekicks: pickles, relishes, salsas, and slaws --
Sauces --
Rub it in --
Fire and ice: desserts.




نظرات کاربران