ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Imaging Technologies and Data Processing for Food Engineers

دانلود کتاب فناوری های تصویربرداری و پردازش داده ها برای مهندسان مواد غذایی

Imaging Technologies and Data Processing for Food Engineers

مشخصات کتاب

Imaging Technologies and Data Processing for Food Engineers

ویرایش: 1st ed. 2016 
نویسندگان:   
سری: Food Engineering Series 
ISBN (شابک) : 9783319247335, 3319247352 
ناشر: Springer 
سال نشر: 2016 
تعداد صفحات: 357 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 37 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 37,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب فناوری های تصویربرداری و پردازش داده ها برای مهندسان مواد غذایی: علوم غذایی، خصوصیات و ارزیابی مواد، مهندسی زیست پزشکی، میکروسکوپ بیولوژیکی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 21


در صورت تبدیل فایل کتاب Imaging Technologies and Data Processing for Food Engineers به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب فناوری های تصویربرداری و پردازش داده ها برای مهندسان مواد غذایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب فناوری های تصویربرداری و پردازش داده ها برای مهندسان مواد غذایی

محصولات غذایی ماهیت پیچیده ای دارند که تجزیه و تحلیل آنها را دشوار می کند. رشته های علمی مختلف مانند بیوشیمی، میکروبیولوژی و تغذیه، همراه با مفاهیم مهندسی در توصیف آنها دخیل هستند. با این حال، تصویربرداری از مواد غذایی و تجزیه و تحلیل داده ها به دلیل نوآوری در صنایع غذایی و همچنین ظهور نانوتکنولوژی مواد غذایی اهمیت بیشتری یافته است. پروتکل ها و تکنیک های تجزیه و تحلیل تصویر را می توان در تجزیه و تحلیل ساختار مواد غذایی و نظارت بر فرآیند استفاده کرد. بنابراین، تصویربرداری ساختار مواد غذایی برای بخش‌های مختلف زنجیره غذایی از مواد خام تا محصول نهایی بسیار مهم است. این کتاب اطلاعاتی در مورد تکنیک های تصویربرداری مانند میکروسکوپ الکترونی، میکروسکوپ لیزری، توموگرافی اشعه ایکس، رامان و تصویربرداری مادون قرمز به همراه پروتکل های تجزیه و تحلیل داده ها ارائه می دهد. این به آخرین پیشرفت‌ها در فناوری‌های تصویربرداری و تجزیه و تحلیل داده‌های غلات، سیستم‌های غذایی مایع (مانند امولسیون‌ها و ژل‌ها)، فوم‌های نیمه جامد و جامد (مانند محصولات نانوایی، خمیر، تنقلات منبسط شده)، فیلم‌های پروتئینی، شیرینی‌های میوه و سبزیجات و آجیل.

این کتاب همچنین:
  • نمای عمیقی از خصوصیات مواد خام و کنترل فرآیند ارائه می دهد
  • روابط ساختار-عملکرد و ساختار-بافت را پوشش می‌دهد
  • برنامه‌های کاربردی در حوزه‌های نوظهور علوم غذایی را با بینشی نسبت به روندهای آینده بررسی می‌کند.

توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Food products are complex in nature which makes their analysis difficult. Different scientific disciplines such as biochemistry, microbiology, and nutrition, together with engineering concepts are involved in their characterization. However, imaging of food materials and data analysis has gained more importance due to innovations in the food industry, as well as the emergence of food nanotechnology. Image analysis protocols and techniques can be used in food structure analysis and process monitoring. Therefore, food structure imaging is crucial for various sections of the food chain starting from the raw material to the end product. This book provides information on imaging techniques such as electron microscopy, laser microscopy, x-ray tomography, raman and infrared imaging, together with data analysis protocols. It addresses the most recent advances in imaging technologies and data analysis of grains, liquid food systems (i.e. emulsions and gels), semi-solid and solid foams (i.e. bakery products, dough, expanded snacks), protein films, fruits and vegetable confectionery and nuts.

This book also:
  • Provides in-depth view of raw material characterization and process control
  • Covers structure-functionality and structure-texture relationships
  • Reviews applications to emerging areas of food science with an insight into future trends


فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-x
Cereal Grain Structure by Microscopic Analysis....Pages 1-39
Localization of Cereal Grain Components by Vibrational Microscopy and Chemometric Analysis....Pages 41-68
Imaging of Double Emulsions....Pages 69-98
Imaging of Fermented Dairy Products....Pages 99-128
Kinetics of Bubble Growth in Bread Dough and Crust Formation....Pages 129-167
Nondestructive Imaging of Cellular Solid Foods....Pages 169-196
Microstructure of Gluten-Free Baked Products....Pages 197-242
Molecular Organization and Topography of Prolamin Protein Films....Pages 243-267
Assessment of Internal and External Quality of Fruits and Vegetables....Pages 269-309
Microstructural Imaging of Chocolate Confectionery....Pages 311-333
Physical-Bioimaging Characterization of Nuts....Pages 335-349
Back Matter....Pages 351-353




نظرات کاربران