ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Advances in Potato Chemistry and Technology, Second Edition

دانلود کتاب پیشرفت در شیمی و فناوری سیب زمینی، ویرایش دوم

Advances in Potato Chemistry and Technology, Second Edition

مشخصات کتاب

Advances in Potato Chemistry and Technology, Second Edition

ویرایش: Second edition 
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 0128000023, 0128005769 
ناشر: Academic Press 
سال نشر: 2016 
تعداد صفحات: 728 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 36 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 53,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 10


در صورت تبدیل فایل کتاب Advances in Potato Chemistry and Technology, Second Edition به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب پیشرفت در شیمی و فناوری سیب زمینی، ویرایش دوم نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب پیشرفت در شیمی و فناوری سیب زمینی، ویرایش دوم



پیشرفت در شیمی و فناوری سیب زمینی، ویرایش دوم، آخرین دانش در مورد شیمی سیب زمینی، از جمله شناسایی، تجزیه و تحلیل و استفاده از اجزای شیمیایی در سیب زمینی را ارائه می دهد. این کتاب با توضیح مختصری از اجزای سیب زمینی شروع می شود، سپس به نقش آنها در طول فرآوری می پردازد، سپس اطلاعاتی را در مورد استراتژی هایی برای بهینه سازی کیفیت ارائه می کند که به دانشجویان، محققان و فناورانی که در زمینه علوم غذایی کار می کنند، اطلاعات و به روز رسانی های اخیر در مورد وضعیت را ارائه می دهد. فن آوری های روز

ویرایش به روز شده شامل آخرین اطلاعات مربوط به شناسایی، تجزیه و تحلیل و استفاده از اجزای شیمیایی سیب زمینی، ترکیب کربوهیدراتی و غیر کربوهیدراتی، شیمی دیواره سلولی، تجزیه و تحلیل گلیکوآلکالوئیدها، فنول ها و آنتوسیانین ها، حرارتی است. پردازش و بهینه سازی کیفیت

علاوه بر این، روش های جدید و پیچیده تعیین کیفیت سیب زمینی و فرآورده های آن، غذاهای مبتکرانه و سالم مبتنی بر سیب زمینی، آینده سیب زمینی اصلاح شده ژنتیکی و استفاده غیرغذایی از سیب زمینی و محصولات آن است. مورد بحث قرار گرفت.

  • شامل استفاده‌های نوظهور غیرغذایی سیب‌زمینی و محصولات فرعی سیب‌زمینی و همچنین دانش در حال گسترش در مورد استفاده متمرکز بر غذا از سیب‌زمینی است
  • ارائه می‌کند. مطالعات موردی در مورد مشکلات، عوامل، راه‌حل‌های پیشنهادی، و مزایا و معایب هر کدام، به خوانندگانی که با نگرانی‌ها و مسائل مشابه مواجه هستند، اجازه می‌دهد تا راه‌حل مناسب را به طور موثر و کارآمد شناسایی کنند
  • نوشته شده توسط مجموعه‌ای جهانی از متخصصان در هر دو زمینه مواد غذایی. و علم سیب زمینی غیر خوراکی

توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Advances in Potato Chemistry and Technology, Second Edition, presents the latest knowledge on potato chemistry, including the identification, analysis, and uses of chemical components in potatoes. Beginning with a brief description of potato components, the book then delves into their role during processing, then presenting information on strategies for quality optimization that provides students, researchers, and technologists working in the area of food science with recent information and updates on state-of-the-art technologies.

The updated edition includes the latest information related to the identification, analysis, and use of chemical components of potatoes, carbohydrate and non-carbohydrate composition, cell wall chemistry, an analysis of glycoalkaloids, phenolics and anthocyanins, thermal processing, and quality optimization.

In addition, new and sophisticated methods of quality determination of potatoes and their products, innovative and healthy potato-based foods, the future of genetically modified potatoes, and the non-food use of potatoes and their products is discussed.

  • Includes both the emerging non-food uses of potato and potato-by-products as well as the expanding knowledge on the food-focused use of potatoes
  • Presents case studies on the problems, factors, proposed solutions, and pros and cons of each, allowing readers facing similar concerns and issues to effectively and efficiently identify an appropriate solution
  • Written by a global collection of experts in both food and non-food potato science


فهرست مطالب

Content: 
Front Matter,Copyright,List of Contributors,Foreword,Chemistry, Processing, and Nutritional Attributes of Potatoes—An IntroductionEntitled to full textChapter 1 - Potato Origin and Production, Pages 1-32, Stef de Haan, Flor Rodriguez
Chapter 2 - Cell Wall Polysaccharides of Potato, Pages 33-56, Marie-Christine Ralet, Fanny Buffetto, Isabelle Capron, Fabienne Guillon
Chapter 3 - Structure of Potato Starch, Pages 57-73, Eric Bertoft, Andreas Blennow
Chapter 4 - Potato Proteins: Functional Food Ingredients, Pages 75-104, Amanda Waglay, Salwa Karboune
Chapter 5 - Potato Lipids, Pages 105-116, Mohamed Fawzy Ramadan
Chapter 6 - Vitamins, Phytonutrients, and Minerals in Potato, Pages 117-166, Duroy A. Navarre, Roshani Shakya, Hanjo Hellmann
Chapter 7 - Glycoalkaloids and Calystegine Alkaloids in Potatoes, Pages 167-194, Mendel Friedman, Carol E. Levin
Chapter 8 - Potato Starch and Its Modification, Pages 195-247, Jaspreet Singh, Rosana Colussi, Owen J. McCarthy, Lovedeep Kaur
Chapter 9 - Colored Potatoes, Pages 249-281, Lachman Jaromír, Hamouz Karel, Orsák Matyáš
Chapter 10 - Postharvest Storage of Potatoes, Pages 283-314, Reena Grittle Pinhero, Rickey Y. Yada
Chapter 11 - Organic Potatoes, Pages 315-337, Vaiva Bražinskienė, Kristina Gaivelytė
Chapter 12 - Potato Flavor, Pages 339-368, Marian McKenzie, Virginia Corrigan
Chapter 13 - Microstructure, Starch Digestion, and Glycemic Index of Potatoes, Pages 369-402, Lovedeep Kaur, Jaspreet Singh
Chapter 14 - Thermal Processing of Potatoes, Pages 403-457, María Dolores Álvarez Torres, Wenceslao Canet Parreño
Chapter 15 - Fried and Dehydrated Potato Products, Pages 459-474, Franco Pedreschi, María Salomé Mariotti, Pablo Cortés
Chapter 16 - Textural Characteristics of Raw and Cooked Potatoes, Pages 475-501, Jaspreet Singh, Lovedeep Kaur, M.A. Rao
Chapter 17 - Mechanisms of Oil Uptake in French Fries, Pages 503-526, Anna Patsioura, Jean-Michaël Vauvre, Régis Kesteloot, Paul Smith, Gilles Trystram, Olivier Vitrac
Chapter 18 - Acrylamide in Potato Products, Pages 527-562, Bruno De Meulenaer, Raquel Medeiros, Frédéric Mestdagh
Chapter 19 - Advanced Analytical Techniques for Quality Evaluation of Potato and Its Products, Pages 563-602, Carmen Jarén, Ainara López, Silvia Arazuri
Chapter 20 - The Role of Potatoes in Biomedical/Pharmaceutical and Fermentation Applications, Pages 603-625, Shrikant A. Survase, Jaspreet Singh, Rekha S. Singhal
Chapter 21 - Novel Applications of Potatoes, Pages 627-649, Lovedeep Kaur, Jaspreet Singh
Chapter 22 - Potato Proteomics: A New Approach for the Potato Processing Industry, Pages 651-684, Cristina Barsan
Chapter 23 - Potatoes and Human Health, Pages 685-704, Mary E. Camire
Index, Pages 705-725




نظرات کاربران