دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Bertinet. Richard
سری:
ISBN (شابک) : 9782035823625, 2035823625
ناشر: Larousse
سال نشر: 2006
تعداد صفحات: 162
زبان: French
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 137 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Pains gourmands : 50 recettes simples et créatives به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب نان لذیذ: 50 دستور العمل ساده و خلاقانه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
برای ایجاد نان های خود، در گوش ها، تاج ها یا ستاره ها، توپ های پف کرده و حتی یک کاسه برای طعم دادن با فنجانی که در آن وجود دارد... شکل ها و لذت ها را تغییر دهید! طعم طبیعی نان را بدون مواد افزودنی یا نگهدارنده بیابید. چهار ماده آب، آرد، خمیر مایه، نمک - یک فر خانگی و پنج دقیقه ورز دادن کافی است تا سفره را با نان هایی به همان اندازه که زیبا و لذیذ هستند تزئین کنید. این کتاب در آوریل 2006 در انگلستان برنده دو جایزه شد: جایزه جولیا چایلد برای بهترین کتاب اول و کتاب آشپزی سال 2006.
Pour creer soi-meme ses pains, en epis, en couronne ou en etoile, des boules soufflees, et meme un bol a deguster avec la coupe quil contient... Varier les formes et les plaisirs ! Retrouvez la saveur naturelle du pain, sans additif ni conservateur. Quatre ingredients - leau, la farine, le levain, le sel -, un four domestique et cinq minutes de petrissage suffisent pour decorer une table de pains aussi beaux que gourmands. Cet ouvrage a remporte deux prix en avril 2006 au Royaume-Uni : The Julia Child Award for Best First Book et The 2006 Cookbook for the Year Award.