ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Le Grand Larousse gastronomique

دانلود کتاب گراند لاروس با غذا

Le Grand Larousse gastronomique

مشخصات کتاب

Le Grand Larousse gastronomique

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9782035823601 
ناشر: Larousse 
سال نشر: 2007 
تعداد صفحات: 992 
زبان: French 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 26 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 32,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 17


در صورت تبدیل فایل کتاب Le Grand Larousse gastronomique به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب گراند لاروس با غذا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب گراند لاروس با غذا

با کمک کمیته؟ صندلی غذا توسط جوئل روبوچون چگونه از یوزو ژاپنی استفاده کنیم؟ سیفون چه نقشی در تهیه فوم دارد؟ دستور پخت واقعی سالاد نیوآیز یا خرگوش چیست؟ سلطنتی؟ برسائولا از کجا می آید؟ تفاوت بین شلیل و شلیل چیست؟ از؟ Z، گراند لاروس معتدل دوباره به غذا شناسی می پردازد و به آن پاسخ می دهد همه سوالات تمام غنای غذای امروزی را کشف کنید؟ از طریق بیش از 4000 مقاله، اما همچنین 1000 عکس از محصولات از سراسر جهان و 200 عکس از حرکات فنی توضیح داده شده گام به گام. غذاهای جدید و روش های دیگر پخت را آزمایش کنید. از میان 2500 دستور غذا - از جمله 500 دستور تهیه شده توسط بزرگترین سرآشپزهای بین المللی - طبق میل خود، ابتدایی ترین دستور غذا یا یک خلاقیت با جفت های جدید و غیر معمول را انتخاب کنید: velout؟ شاه بلوط با فوی گراس، گل کدو سبز پر شده با صدف، نخود فرنگی و زنجبیل با گریپ فروت، کروک مسیو؟ موز و غیره به لطف ? 500 عکس صادقانه که در مرتفع ترین مکان های پاریس گرفته شده است. کتابی برای همه خوش‌خوراک‌ها و علاقه‌مندان به آشپزی.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Avec le concours du Comit? gastronomique pr?sid? par Jo?l Robuchon. Comment utiliser le yuzu japonais ? Quel r?le joue le siphon dans la pr?paration dune ?cume ? Quelle est la vraie recette de la salade ni?oise ou du li?vre ? la royale ? De quelle origine est la bresaola ? Quelle diff?rence y a-t-il entre une nectarine et un brugnon ? De A ? Z, le Grand Larousse gastronomique revisite la gastronomie et r?pond ? toutes les questions. D?couvrez toute la richesse de la gastronomie daujourdhui ? travers plus de 4 000 articles, mais aussi 1 000 photos de produits du monde entier et 200 photos de gestes techniques expliqu?s ?tape par ?tape. Testez de nouveaux plats et dautres mani?res de cuisiner. Parmi les 2 500 recettes - dont 500 r?alis?es par les plus grands chefs internationaux -, choisissez, selon lenvie, la plus ?l?mentaire recette de base ou une cr?ation aux accords in?dits et insolites : velout? de ch?taigne au foie gras, fleurs de courgette farcies aux coquillages, fricass?e de petits pois et de gingembre au pamplemousse, croque-monsieur ? la banane, etc. Partagez le quotidien dune brigade de cuisine, entre excellence et effervescence, gr?ce ? 500 photos prises sur le vif dans les plus hauts lieux parisiens. Le livre de tous les gourmets et passionn?s de cuisine.





نظرات کاربران