ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Tout sur les viandes, les poissons et les fruits de mer

دانلود کتاب همه چیز درباره گوشت، ماهی و غذاهای دریایی

Tout sur les viandes, les poissons et les fruits de mer

مشخصات کتاب

Tout sur les viandes, les poissons et les fruits de mer

دسته بندی: پخت و پز
ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
 
ناشر: QuébecAmér 
سال نشر: 2015 
تعداد صفحات: 224 
زبان: French 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 22 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 40,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب Tout sur les viandes, les poissons et les fruits de mer به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب همه چیز درباره گوشت، ماهی و غذاهای دریایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب همه چیز درباره گوشت، ماهی و غذاهای دریایی

گوشت، ماهی و غذاهای دریایی همیشه جایگاه ویژه‌ای در بشقاب‌های ما داشته‌اند که با وعده‌های غذایی و جشن‌های مشترک خوب همراه است. در اینجا فرصتی برای ابهام زدایی از طیف گسترده محصولات ارائه شده و مهمتر از همه، راه های متعدد تهیه آنها است. علاقه مندان به غذا در این کتاب خواهند یافت: - شرح مفصلی از هر محصول: منشاء آن، انتخاب های سازگار با محیط زیست ... - طیف گونه ها، نژادها و برش ها - پیشنهادهایی برای استفاده و جفت کردن (ادویه ها، گیاهان، میوه ها و غیره). ) - مشاوره در مورد خرید، آماده سازی، پخت و پز و نگهداری - ارزش غذایی، اثرات سلامتی - تکنیک های آشپزی و نزدیک به 500 تصویر و عکس - بیش از 120 دستور غذا برای کشف، کشف مجدد و مزه هر غذا از بازار تا میز شما، ابزاری ضروری برای خوب پختن و غذا خوردن


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Les viandes, les poissons et les fruits de mer occupent depuis toujours une place de choix dans nos assiettes, associés aux bons repas partagés et aux réjouissances. Voici l’occasion de démystifier le vaste éventail de produits offerts et, surtout, les multiples façons de les apprêter. Les amoureux de la cuisine trouveront dans ce livre : - une description détaillée de chaque produit : son origine, les choix écoresponsables… - l’éventail des espèces, des races et des découpes - des suggestions d’utilisation et d’accords (épices, herbes, fruits, etc.) - des conseils d’achat, de préparation, de cuisson et de conservation - la valeur nutritive, les effets sur la santé - des techniques culinaires et près de 500 illustrations et photos - plus de 120 recettes pour découvrir, redécouvrir et savourer chaque aliment Du marché à votre table, un outil indispensable pour bien cuisiner et bien manger.





نظرات کاربران