دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: Nouvelle Edition
نویسندگان: Richard Béliveau et Denis Gingras
سری:
ISBN (شابک) : 2895686874
ناشر: Trecarre
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 267
زبان: French
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 12 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Les Aliments contre le cancer : la prévention du cancer par l’alimentation به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب غذاهای ضد سرطان: پیشگیری از سرطان از طریق غذا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در اینجا ویرایش جدید یک کتاب فوق العاده است که درک شما را از سرطان و راه های مبارزه با این بیماری بر هم می زند. ریچارد بلیو و دنیس گینگراس ده سال پس از انقلابی در عادات غذایی مردم کبک با سرطان معده، دوباره به این حمله بازگشتند. آنها آخرین یافته های تحقیقاتی در مورد پیشگیری از سرطان از طریق رژیم غذایی را بررسی می کنند. در زمانی که ازدیاد وب سایت ها و رشد انفجاری رسانه های اجتماعی تشخیص حقیقت علمی و باورهای نادرست را دشوار می کند، این نسخه به روز شده به موقع است. این به وضوح تمام دانش انباشته شده در رابطه نزدیک بین عادات غذایی و خطر ابتلا به سرطان، عامل اصلی مرگ در اکثر جوامع صنعتی را خلاصه می کند. این کتاب به طور مفصل فیتوکمیکال ها - این دسته از مولکول های ضد سرطان - و غذاهای حاوی آنها را شرح می دهد: آنهایی که قبلاً شناخته شده بودند و آنهایی که به تازگی تأیید شده اند. دلیلی برای خوشبینی وجود دارد، زیرا تخمین زده میشود که تمام جنبههای سبک زندگی مرتبط با رژیم غذایی و وزن بدن عامل حدود یک سوم سرطانها باشد، میزانی که به اندازه سرطانهای ناشی از تنباکو است.
Voici la nouvelle édition d’un livre hors du commun, qui bouleversera votre perception du cancer et des façons de combattre cette maladie. Dix ans après avoir révolutionné les habitudes alimentaires des Québécois avec Les Aliments contre le cancer, Richard Béliveau et Denis Gingras reviennent à la charge. Ils font le bilan des dernières découvertes de la recherche quant à la prévention du cancer par l’alimentation. À une époque où la multiplication des sites internet et la croissance explosive des réseaux sociaux rendent difficile la distinction entre vérité scientifique et fausses croyances, cette édition mise à jour arrive à point nommé. Elle résume de façon claire l’ensemble des connaissances accumulées sur le lien étroit qui existe entre les habitudes alimentaires et le risque d’être touché par le cancer, principale cause de mortalité dans la plupart des sociétés industrialisées. Ce livre décrit en détail les composés phytochimiques - ces classes de molécules anticancéreuses - et les aliments qui en contiennent : ceux que l’on connaissait déjà et ceux qui sont nouvellement attestés. Il y a lieu d’être optimiste, car on estime que tous les aspects du mode de vie liés à l’alimentation et au poids corporel sont responsables du tiers environ des cancers, un taux aussi important que celui des cancers causés par le tabac.