ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The Hunter’s Guide to Butchering, Smoking, and Curing Wild Game and Fish

دانلود کتاب راهنمای شکارچی برای قصابی، سیگار کشیدن و درمان بازی و ماهی وحشی

The Hunter’s Guide to Butchering, Smoking, and Curing Wild Game and Fish

مشخصات کتاب

The Hunter’s Guide to Butchering, Smoking, and Curing Wild Game and Fish

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0760343756 
ناشر: Voyageur Press 
سال نشر: 2013 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 49 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 52,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 11


در صورت تبدیل فایل کتاب The Hunter’s Guide to Butchering, Smoking, and Curing Wild Game and Fish به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب راهنمای شکارچی برای قصابی، سیگار کشیدن و درمان بازی و ماهی وحشی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب راهنمای شکارچی برای قصابی، سیگار کشیدن و درمان بازی و ماهی وحشی

متخصص فیلیپ هشیدر به شما نشان می دهد که چگونه شکار خود را که به سختی به دست آورده اید به غذاهای خوشمزه تبدیل کنید. شکارچیان واقعا مشتاق همیشه به دنبال راه هایی هستند تا از بازی خود بیشترین بهره را ببرند و بازدهی خود را به حداکثر برسانند. بیشتر از این نگاه نکنید: این کتاب نکات ضروری و اطلاعات پس زمینه و همچنین دستور العمل های مورد علاقه را برای شکارچیان، سرآشپزها و دوستداران غذا ارائه می دهد. راهنمای شکارچیان برای قصابی، سیگار کشیدن، و درمان بازی و ماهی وحشی، تمام اطلاعاتی را که شکارچیان برای پردازش و آماده سازی بازی برداشت شده خود برای ایجاد طعم‌دهنده‌ترین و خلاقانه‌ترین وعده‌های غذایی نیاز دارند، می‌دهد. این کتاب شما را از پوشیدن مزرعه گرفته تا پوست انداختن و بریدن لاشه، نگهداری و نگهداری، تهیه سوسیس و گوشت پخته، تا تهیه غذاهای لذیذ و کامل برای میز شام می برد. دستورالعمل های گام به گام دقیق، کامل با تصاویر و عکاسی تمام رنگی، و همچنین انواع دستور العمل های خوشمزه را ارائه می دهد. Hasheider تمام گونه های اصلی شکار و ماهی، از جمله شکار بزرگ، مانند گوزن، گوزن، گوزن، گوسفند شاخ، گراز وحشی، خرس، و بازی کوچک تمساح، مانند خرگوش، راکون، اپوسوم، سنجاب، مشک، بیش از حد، لاک پشت را پوشش می دهد. آرمادیلو، گراز زمینی، وودچوک، و مار پرندگان شکار مرتفع مانند باقرقره، بلدرچین، کبک، قرقاول، کبوتر، کبوتر، اسکاب و بوقلمون وحشی طیفی از اردک ها، غازها، غازها و دیگر پرندگان آبزی و انواع آب های شیرین و آب شور گونه های ماهی مانند باس، گربه ماهی، مارماهی، مارلین، سوف، پایک، ماهی قزل آلا، ماهیان خاویاری، خورشیدماهی، اره ماهی، قزل آلا، ماهی تن، ماهی سفید، ماهی سفید و غیره. راهنمای شکارچی برای قصابی، سیگار کشیدن، و درمان بازی و ماهی وحشی با رویکرد کلی خود به هر جنبه ای از آماده سازی بازی وحشی، کتابی است که هیچ شکارچی دوست ندارد بدون آن باشد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Expert Philip Hasheider shows you how to turn your hard-earned hunt into delicious cuisine. Truly avid hunters are always looking for ways to get the most out of their game and maximize their yield. Look no further: this book offers essential tips and background information, as well as coveted recipes, for hunters, chefs, and food lovers alike. The Hunters Guide to Butchering, Smoking, and Curing Wild Game and Fish gives hunters all the information they need for processing and preparing their harvested game to create the most flavorful and creative meals. The book takes you from field dressing to skinning and cutting the carcass, to preserving and storing, to making sausage and cured meat, to preparing delicious, well-rounded meals for the dinner table. It offers detailed step-by-step instructions, complete with illustrations and full-color photography, as well as a variety of mouthwatering recipes. Hasheider covers all the major game and fish species, including large game, such as deer, moose, elk, bighorn sheep, wild boar, bear, and alligator small game, such as rabbit, raccoon, opossum, squirrel, muskrat, beaver, turtle, armadillo, groundhog, woodchuck, and snakes upland game birds like grouse, quail, partridge, pheasant, dove, pigeon, squab, and wild turkey a range of ducks, mergansers, geese, and other waterfowl and a variety of fresh- and saltwater fish species like bass, catfish, eel, marlin, perch, pike, salmon, sturgeon, sunfish, swordfish, trout, tuna, walleye, whitefish, and more. With its holistic approach to every aspect of wild game preparation, The Hunter’s Guide to Butchering, Smoking, and Curing Wild Game and Fish is a book no hunter will want to be without.





نظرات کاربران