ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Colonial Food

دانلود کتاب غذای استعماری

Colonial Food

مشخصات کتاب

Colonial Food

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: Shire Library USA 
ISBN (شابک) : 0747812403, 9780747812401 
ناشر: Shire Publications 
سال نشر: 2013 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 14 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 45,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب غذای استعماری: تاریخ، آموزش آشپزی و مرجع، کتاب های آشپزی، غذا و شراب، دوره استعمار، ایالات متحده، آمریکا، تاریخ، مطالعات تاریخی و منابع آموزشی، باستان شناسی، مقالات، جغرافیای تاریخی، نقشه های تاریخی، تاریخ نگاری، مرجع، مطالعه و تدریس، تاریخ



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 12


در صورت تبدیل فایل کتاب Colonial Food به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب غذای استعماری نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب غذای استعماری

از صد زائری که در سال 1620 در پلیموث اقامت گزیدند، تقریباً نیمی از آنها طی ماه‌ها سختی، گرسنگی یا بیماری جان باختند. یکی از فوری ترین چالش های مستعمره یافتن راه هایی برای رشد و تهیه غذا در آب و هوای سخت و ناآشنا دنیای جدید بود. از معیشت ناچیز روزهای اولیه و کمک حیاتی بومیان آمریکا گرفته تا اولین جشن های شکرگزاری و غذاهای پیچیده ای که در مسافرخانه ها و میخانه ها سرو می شود، این کتاب دریچه ای به زندگی روزمره در آمریکای مستعمره ارائه می دهد. این نشان می‌دهد که چگونه روش‌ها و غذاهای اروپایی برای شامل کشاورزی بومی مانند ذرت، سیب‌زمینی، لوبیا، بادام‌زمینی و گوجه‌فرنگی تطبیق داده شده است، و بخشی از منوها و دستور العمل‌های معتبر، از جمله تانسی سیب و سوپ خرچنگ را ارائه می‌کند، که می‌توان از آن برای تهیه غذای خود استفاده کرد. وعده های غذایی استعماری


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Of the one hundred Pilgrims who settled at Plymouth in 1620, nearly half had died within months of hardship, starvation or disease. One of the colony's most urgent challenges was to find ways to grow and prepare food in the harsh, unfamiliar climate of the New World. From the meager subsistence of the earliest days and the crucial help provided by Native Americans, to the first Thanksgiving celebrations and the increasingly sophisticated fare served in inns and taverns, this book provides a window onto daily life in Colonial America. It shows how European methods and cuisine were adapted to include native agriculture such as maize, potatoes, beans, peanuts and tomatoes, and features a section of authentic menus and recipes, including apple tansey and crab soup, which can be used to prepare your own colonial meals.





نظرات کاربران