ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب La cuisine tunisienne

دانلود کتاب غذاهای تونسی

La cuisine tunisienne

مشخصات کتاب

La cuisine tunisienne

ویرایش:  
نویسندگان: ,   
سری: Cuisines des pays du monde 
ISBN (شابک) : 9782879019994, 2879019990 
ناشر: Sud-Ouest 
سال نشر: 2007 
تعداد صفحات: 64 
زبان: French 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 9 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 40,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب غذاهای تونسی: غذاهای تونسی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 15


در صورت تبدیل فایل کتاب La cuisine tunisienne به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب غذاهای تونسی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب غذاهای تونسی

غذاهای تونس به خوبی ویژگی های یک کشور شرقی و مدیترانه ای را نشان می دهد. آغشته به سنت های خانوادگی، اجتماعی و مذهبی، سخاوتمند و دوستانه است. وجود قوی ادویه ها و هریسا تند، دستور العمل های سبزیجات و گوشت را شخصی می کند. غذاهای مخصوص آشپزی بسیار متنوع است: آجرهای ترد، سالادهای تازه و رنگارنگ، کوسکوس سخاوتمندانه، سیخ های معطر، شیرینی های شیرین و غنی. با آشپزخانه تونسی، آشپزخانه ای با شخصیت را کشف و قدردانی خواهید کرد. لیلیان اوتال یک آشپز و معلم عالی، ذائقه خاصی برای غذاهای مدیترانه ای دارد. او نویسنده Éditions Sud Ouest، غذاهای اسپانیایی، غذاهای ایتالیایی، غذاهای پروانسالی، غذاهای گوجه فرنگی، غذاهای مراکشی و غذاهای کبابی است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

La cuisine tunisienne illustre parfaitement les caractéristiques d'un pays oriental et méditérannéen. Empreinte de traditions familiales, sociales et religieuses, elle est généreuse et conviviale. La forte présence des épices et de la piquante harissa personnalise les recettes de légumes et de viandes. Les spécialités culinaires sont très variées : les bricks croustillants, les salades fraîches et colorées, les généreux couscous, les brochettes parfumées, les douces et riches pâtisseries. Avec la cuisine tunisienne, vous découvrirez et apprécierez une cuisine de caractère. Excellente cuisinière et pédagogue, Liliane Otal a un goût particulier pour les cuisines méditéranéennes. Elle est notamment l'auteur, aux Éditions Sud Ouest, de La cuisine espagnole, La cuisine italienne, La cuisine provençale, La cuisine de la tomate, La cuisine marocaine et La cuisine à la plancha.





نظرات کاربران