ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Food Full of Life: Nourishing Body, Soul, and Spirit

دانلود کتاب غذای پر از زندگی: تغذیه کننده بدن، روح و روح

Food Full of Life: Nourishing Body, Soul, and Spirit

مشخصات کتاب

Food Full of Life: Nourishing Body, Soul, and Spirit

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 086315915X, 9780863159152 
ناشر: Floris Books 
سال نشر: 2012 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 4 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 32,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب غذای پر از زندگی: تغذیه کننده بدن، روح و روح: رژیم غذایی ویژه، آلرژی، غذای کودک، سرطان، دیابتی و بدون قند، بدون گلوتن، قلب سالم، پروتئین بالا، کوشر، کربوهیدرات کم، کلسترول کم، چربی کم، نمک کم، سرخپوشان، گیاهخواری و گیاهخواری، کاهش وزن، بدون گندم ,غذاهای کامل, کتاب آشپزی, غذا و شراب, مشاهیر و برنامه های تلویزیونی, کتاب آشپزی, غذا و شراب, علوم غذایی, علوم کشاورزی, علوم و ریاضی, سیاست و علوم اجتماعی, انسان شناسی, باستان شناسی, فلسفه, سیاست و دولت, علوم اجتماعی, ,مطالعات زنان,علوم اجتماعی,انسان شناسی,آرکا



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 14


در صورت تبدیل فایل کتاب Food Full of Life: Nourishing Body, Soul, and Spirit به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب غذای پر از زندگی: تغذیه کننده بدن، روح و روح نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب غذای پر از زندگی: تغذیه کننده بدن، روح و روح


  • آیا مواد غذایی ارگانیک و بیودینامیک به قیمت بالاتری که مصرف کنندگان اغلب می پردازند ارزش دارد؟
  • کدام جنبه های ما با غذایی که می خوریم تغذیه می شوند؟
  • چگونه روش های مختلف رشد و پختن غذا به بهترین وجه انرژی های موجود در غذای ما را حفظ می کند؟
در سال های اخیر آگاهی فزاینده ای در مورد کیفیت غذایی که می خوریم وجود داشته است که با بی اعتمادی به بسیاری از جنبه های مواد غذایی در مقیاس بزرگ مرتبط است. کشاورزی، کشاورزی صنعتی و تک کشت. در پاسخ به این نگرانی‌ها، بسیاری از مصرف‌کنندگان به خرید و مصرف محصولات عمدتا ارگانیک یا بیودینامیک روی آورده‌اند.

شرایط مالی کنونی ما تصمیم‌گیری برای خرید را برای بسیاری از مردم دشوار می‌کند. غذای ارگانیک اغلب گران‌تر است و آزمایش‌های دانشمندان متعارف ادعا می‌کنند که هیچ ارزش غذایی اضافی ندارد. این کتاب سؤال می کند که آیا این ادعاها مبنایی دارند یا خیر.

گیل باکوس نتیجه می‌گیرد که روش‌های علمی مدرن به سادگی نمی‌توانند فرآیندهای واقعی زندگی را که به غذای ما کیفیت می‌دهند، آشکار یا اندازه‌گیری کنند. نویسنده با بررسی ایده هایی از مواد آلی و بیودینامیک رودولف اشتاینر، به این موضوع می پردازد که چگونه انرژی های سازنده زمین، به ویژه نور خورشید، برای زندگی سالم گیاهان و حیوانات ضروری است. انرژی زنده در غذای ما با روش های انتخابی ما در کشاورزی، فرآوری و پخت و پز یا افزایش می یابد یا از بین می رود. نویسنده بیان می کند که سلامت نه تنها بدن ما، بلکه همچنین آگاهی، تفکر و احساسات ما به تغذیه عاقلانه خود بستگی دارد و توصیه هایی در مورد اینکه چگونه می توانیم بیاموزیم غذایی را پیدا کنیم و انتخاب کنیم که «پر از زندگی و نور» باشد، دارد. \"


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

  • Is organic and biodynamic food worth the higher price consumers often pay?
  • Which aspects of us are nourished by the food we eat?
  • How can different methods of growing and cooking food best preserve the life energies in our food?
In recent years there has been a growing awareness of the quality of the food we eat, allied to a mistrust of many aspects of large-scale agribusiness, industrial farming, and monoculture. In response to these concerns, many consumers have turned to buying and consuming mostly organic or biodynamic produce.

Our current financial climate makes those buying decisions difficult for many people. Organic food is often more expensive, and tests by conventional scientists claim to show that is has no extra nutritional value. This book questions whether these claims have any basis.

Gill Bacchus concludes that modern scientific methods simply cannot reveal or measure the true life processes that give quality to our food. Exploring ideas from organics and Rudolf Steiner's biodynamics, the author discusses how the Earth's formative energies, especially sunlight, are essential to the healthy life of plants and animals. The living energy in our food is either enhanced or destroyed by our chosen methods of farming, processing and cooking. The author states that the health not only of our bodies, but also of our consciousness, thinking, and emotions depends on nourishing ourselves wisely and offers advice on how we can learn to find and choose food that is "full of life and light."





نظرات کاربران