دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Gill Bacchus
سری:
ISBN (شابک) : 086315915X, 9780863159152
ناشر: Floris Books
سال نشر: 2012
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب غذای پر از زندگی: تغذیه کننده بدن، روح و روح: رژیم غذایی ویژه، آلرژی، غذای کودک، سرطان، دیابتی و بدون قند، بدون گلوتن، قلب سالم، پروتئین بالا، کوشر، کربوهیدرات کم، کلسترول کم، چربی کم، نمک کم، سرخپوشان، گیاهخواری و گیاهخواری، کاهش وزن، بدون گندم ,غذاهای کامل, کتاب آشپزی, غذا و شراب, مشاهیر و برنامه های تلویزیونی, کتاب آشپزی, غذا و شراب, علوم غذایی, علوم کشاورزی, علوم و ریاضی, سیاست و علوم اجتماعی, انسان شناسی, باستان شناسی, فلسفه, سیاست و دولت, علوم اجتماعی, ,مطالعات زنان,علوم اجتماعی,انسان شناسی,آرکا
در صورت تبدیل فایل کتاب Food Full of Life: Nourishing Body, Soul, and Spirit به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب غذای پر از زندگی: تغذیه کننده بدن، روح و روح نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
شرایط مالی کنونی ما تصمیمگیری برای خرید را برای بسیاری از مردم دشوار میکند. غذای ارگانیک اغلب گرانتر است و آزمایشهای دانشمندان متعارف ادعا میکنند که هیچ ارزش غذایی اضافی ندارد. این کتاب سؤال می کند که آیا این ادعاها مبنایی دارند یا خیر.
گیل باکوس نتیجه میگیرد که روشهای علمی مدرن به سادگی نمیتوانند فرآیندهای واقعی زندگی را که به غذای ما کیفیت میدهند، آشکار یا اندازهگیری کنند. نویسنده با بررسی ایده هایی از مواد آلی و بیودینامیک رودولف اشتاینر، به این موضوع می پردازد که چگونه انرژی های سازنده زمین، به ویژه نور خورشید، برای زندگی سالم گیاهان و حیوانات ضروری است. انرژی زنده در غذای ما با روش های انتخابی ما در کشاورزی، فرآوری و پخت و پز یا افزایش می یابد یا از بین می رود. نویسنده بیان می کند که سلامت نه تنها بدن ما، بلکه همچنین آگاهی، تفکر و احساسات ما به تغذیه عاقلانه خود بستگی دارد و توصیه هایی در مورد اینکه چگونه می توانیم بیاموزیم غذایی را پیدا کنیم و انتخاب کنیم که «پر از زندگی و نور» باشد، دارد. \"
Our current financial climate makes those buying decisions difficult for many people. Organic food is often more expensive, and tests by conventional scientists claim to show that is has no extra nutritional value. This book questions whether these claims have any basis.
Gill Bacchus concludes that modern scientific methods simply cannot reveal or measure the true life processes that give quality to our food. Exploring ideas from organics and Rudolf Steiner's biodynamics, the author discusses how the Earth's formative energies, especially sunlight, are essential to the healthy life of plants and animals. The living energy in our food is either enhanced or destroyed by our chosen methods of farming, processing and cooking. The author states that the health not only of our bodies, but also of our consciousness, thinking, and emotions depends on nourishing ourselves wisely and offers advice on how we can learn to find and choose food that is "full of life and light."