دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: H.-D. Jakubke, H. Jeschkeit (auth.) سری: ISBN (شابک) : 9781349025053, 2432432452 ناشر: Macmillan Education UK سال نشر: 1977 تعداد صفحات: 349 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 32 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب اسیدهای آمینه، پپتیدها و پروتئین ها: مقدمه: شیمی ارگانیک
در صورت تبدیل فایل کتاب Amino Acids, Peptides and Proteins: An Introduction به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب اسیدهای آمینه، پپتیدها و پروتئین ها: مقدمه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
Front Matter....Pages i-xiii
Management Resources and the Structures of the Modern Firms....Pages 1-12
The Formation of Managerial Hierarchies, 1920–40....Pages 13-43
Holding Companies and Corporate Control, 1920–40....Pages 44-74
Hierarchies and Federations in the Post-war Era....Pages 75-87
The Development of Large-Scale Manufacturing Firms, 1950–80....Pages 88-104
The Traditionally Established Companies in Fabricated Basic Materials....Pages 105-175
New Industries in the Traditional Companies....Pages 176-242
New Companies in the Post-War Mass Market....Pages 243-323
Management Resources and their Development....Pages 324-330
Back Matter....Pages 331-354