ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The everything guide to starting and running a catering business : insider advice on turning your talent into a lucrative career

دانلود کتاب راهنمای همه چیز برای راه اندازی و راه اندازی یک کسب و کار پذیرایی: توصیه های خودی در مورد تبدیل استعداد خود به یک حرفه پرسود

The everything guide to starting and running a catering business : insider advice on turning your talent into a lucrative career

مشخصات کتاب

The everything guide to starting and running a catering business : insider advice on turning your talent into a lucrative career

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781598693843, 1598693840 
ناشر: Adams Media 
سال نشر: 2007 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 892 کیلوبایت 

قیمت کتاب (تومان) : 41,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب راهنمای همه چیز برای راه اندازی و راه اندازی یک کسب و کار پذیرایی: توصیه های خودی در مورد تبدیل استعداد خود به یک حرفه پرسود: کترینگ و پذیرایی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 16


در صورت تبدیل فایل کتاب The everything guide to starting and running a catering business : insider advice on turning your talent into a lucrative career به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب راهنمای همه چیز برای راه اندازی و راه اندازی یک کسب و کار پذیرایی: توصیه های خودی در مورد تبدیل استعداد خود به یک حرفه پرسود نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب راهنمای همه چیز برای راه اندازی و راه اندازی یک کسب و کار پذیرایی: توصیه های خودی در مورد تبدیل استعداد خود به یک حرفه پرسود

کترینگ یکی از ساده ترین مشاغل برای شروع خارج از خانه است. برای فارغ التحصیلان مهمان نوازی جدید، مادران خانه نشین و متخصصان خدمات غذا جذاب است. راهنمای همه چیز برای شروع و راه اندازی یک کسب و کار کیترینگ یک کتاب راهنمای آموزنده و با کاربرد آسان است که تمام جنبه های کسب و کار کیترینگ، از توسعه منو تا تدوین یک طرح کسب و کار را پوشش می دهد. جویس واینبرگ، کارشناس و تهیه کننده غذا، سالها تجربه خود را در راهنمای گام به گام برای یک حرفه در این صنعت هیجان انگیز و رضایت بخش به اشتراک می گذارد. از صدور مجوز و انتخاب نام مناسب تا توسعه منوها و بازاریابی کسب و کار، راهنمای همه چیز تا راه اندازی و اجرای یک کسب و کار کیترینگ همه این است که خوانندگان عاشق غذا باید در مورد شغلی رضایت بخش با انجام کاری که بیش از همه از آنها لذت می برند، یاد بگیرند. نویسنده: جویس واینبرگ (نیویورک، نیویورک) یک حرفه ای باتجربه در صنعت غذا با 20 سال تجربه مدیریت غذا و رستوران است. او رستوران و شرکت پذیرایی تحسین شده خود به نام Beyond Measure را در فیلادلفیا طراحی و مدیریت کرد. او New York Food Tours & Events را تأسیس کرد که یک تور غذایی مستقر در منهتن بود و تجارت رویدادهای مزه را هدایت کرد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Catering is one of the easiest businesses to start out of the home. It's attractive to new hospitality graduates, stay-at-home moms, and food service professionals. The Everything® Guide to Starting and Running a Catering Business is an informative, easy-to-use handbook covering all aspects of the catering business, from developing a menu to developing a business plan. Seasoned food expert and caterer Joyce Weinberg shares her years of experience in a step-by-step guide to a career in this exciting and fulfilling industry. From licensing and choosing the perfect name to developing menus and marketing the business, The Everything® Guide to Starting and Running a Catering Business is all food-loving readers need to learn about a satisfying career doing what they enjoy most of all. AUTHOR: Joyce Weinberg (New York, NY) is a seasoned food industry professional with 20 years of catering and restaurant management experience. She designed and managed her own acclaimed restaurant and catering company, Beyond Measure, in Philadelphia. She founded New York Food Tours & Events, a Manhattan based food tour and guided tasting event business.



فهرست مطالب

Cover......Page 1
Book Title......Page 7
Copyright......Page 8
Contents......Page 9
Acknowledgments......Page 15
Top Ten Things You Need to Know about the Catering Business......Page 16
Introduction......Page 17
What Does Catering Really Mean?......Page 19
Running Your Own Business......Page 21
Fun Aspects of the Catering Business......Page 23
Not-So-Fun Aspects of the Catering Business......Page 25
Personal Chefs......Page 27
Should You Start as a Personal Chef?......Page 28
Overview of Catering in the United States......Page 29
Catering Industry Segments......Page 30
Off-Premise-Only Caterers......Page 31
Restaurants......Page 32
Gourmet/Grocery Stores......Page 33
Large Caterers......Page 34
Outdoor Caterers......Page 36
Specialty Caterers......Page 37
Twenty-First-Century Catering......Page 39
Is Catering for You?......Page 45
The Many Hats of a Caterer......Page 46
The Caterer’s Skill Set......Page 49
Acquiring Business Skills......Page 55
Deciding Not to Be a Caterer......Page 58
Licensing and Other Legal Issues......Page 59
Finding a Commercial Kitchen......Page 62
Insurance......Page 63
Finding a Lawyer......Page 65
Your Business Structure......Page 67
Accounting......Page 70
Financing......Page 72
Catering Software......Page 74
Types of Research......Page 77
Take Advantage of the Public Library......Page 78
Qualitative Versus Quantitative Data......Page 80
Doing a Competitive Survey......Page 81
Identify Opportunities......Page 85
Digesting the Data......Page 87
Identifying a Concept......Page 89
Positioning and Marketing a Concept......Page 92
Catering Positionings......Page 93
Differentiation......Page 95
Mapping Your Competitors’ Positionings......Page 96
Checking the Concept Against Your Skill Set......Page 97
Testing Your Positioning......Page 98
Personal Chefs......Page 101
Planning Menus......Page 105
Private Chefs......Page 108
Pricing Your Services......Page 109
Communication with Clients......Page 110
Professional Personal Chef Associations......Page 111
Opportunity Areas for Personal and Private Chefs......Page 113
Menus That Sell......Page 115
Menu Creation......Page 117
Premium Menu Items......Page 118
Preliminary Costing......Page 121
Truth-in-Menu Laws......Page 123
Basic Menu-Writing Guidelines......Page 126
Pricing Strategy......Page 131
Top-Down Pricing Method......Page 135
Bottom-Up Pricing Method......Page 137
Compare the Two Pricing Methods......Page 138
Cost Controls......Page 139
Other Fees......Page 140
Why You Need to Write a Business Plan......Page 143
Marketing Your Business......Page 145
Operations and Staffing Plans......Page 150
The Financial Plan......Page 151
General Business Information......Page 158
The Customer’s Needs......Page 161
Creativity and Flair......Page 163
Components of the Proposal......Page 165
Details to Cover......Page 167
Special Food Requests......Page 172
Selling Additional Services......Page 174
Naming Your Business......Page 175
Checking and Testing Your Name......Page 178
Appearance......Page 179
Phone Skills......Page 181
SWOT Analysis......Page 182
Writing Skills......Page 184
The Caterer as Marketer......Page 187
The Importance of Targeting......Page 188
Guerrilla Marketing......Page 189
Guerrilla Tools......Page 190
Tastings as Free Market Research......Page 197
Local Advertising......Page 200
Maintaining Your Clientele......Page 201
Turning Down Clients......Page 204
Overbooking......Page 209
Holiday Time......Page 210
Dealing with Difficult Clients......Page 213
Signs of Growing Pains......Page 217
Hiring Help......Page 218
Training Your Staff......Page 223
Moving into Your Own Commercial Space......Page 225
Buying or Leasing a Vehicle......Page 226
Promotional Partners......Page 229
Tasting Partners......Page 230
Vendor Partners......Page 233
Attracting Partners......Page 238
Negotiating with Partners......Page 239
Adding a Business Partner......Page 240
Equipping Your Business......Page 245
Catering Equipment Shopping List......Page 248
Personal Chef Equipment Shopping List......Page 252
Catering Challenges......Page 254
Challenges for Personal Chefs......Page 258
Lessons Learned......Page 259
Tips from the Pros......Page 263
Food Presentation Tips......Page 264
Tips for Personal Chefs......Page 265
Marketing Tips for the Personal Chef......Page 267
Why Outsource?......Page 271
When to Outsource......Page 273
What to Outsource......Page 274
Whom to Outsource To......Page 283
Caterers as Entertainers......Page 285
Food Trends......Page 286
Vegan and Vegetarian Catering......Page 291
Food Safety and Health Trends......Page 292
Dessert Trends......Page 293
Catering Display and Equipment Trends......Page 295
New Trends in the Wedding Business......Page 297
Appendix A: Resources and Suggested Reading......Page 299
Appendix B: Glossary......Page 305
Appendix C: Personal Chef Client Information Form (LDA Form)......Page 309
Index......Page 317




نظرات کاربران