ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Plating for Gold: A Decade of Dessert Recipes from the World and National Pastry Team Championships

دانلود کتاب آبکاری طلا: یک دهه دستور العمل های دسر از مسابقات قهرمانی تیم های ملی و شیرینی فروشی

Plating for Gold: A Decade of Dessert Recipes from the World and National Pastry Team Championships

مشخصات کتاب

Plating for Gold: A Decade of Dessert Recipes from the World and National Pastry Team Championships

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 1118059840, 9781118059845 
ناشر: Wiley 
سال نشر: 2012 
تعداد صفحات: 276 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 7 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 58,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 9


در صورت تبدیل فایل کتاب Plating for Gold: A Decade of Dessert Recipes from the World and National Pastry Team Championships به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب آبکاری طلا: یک دهه دستور العمل های دسر از مسابقات قهرمانی تیم های ملی و شیرینی فروشی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب آبکاری طلا: یک دهه دستور العمل های دسر از مسابقات قهرمانی تیم های ملی و شیرینی فروشی

آموزش ایجاد دسرهای آبکاری شده مانند یک استاد، با دستور العمل های مسابقات قهرمانی تیم ملی شیرینی پزی

با توجه به المپیک هنرهای شیرینی پزی، مسابقات جهانی و ملی شیرینی پزی توسط مایکل اشنایدر در سال 1999 تأسیس شد. از آن زمان، این مسابقه به معتبرترین و محبوب ترین مسابقه شیرینی در ایالات متحده تبدیل شد که هر ساله از TLC پخش می شود. اکنون، در Plating for Gold، شیرینی‌پز Tish Boyle دیدنی‌ترین دستور العمل‌های دسر را از دهه اول مسابقه ارائه می‌کند و نشان می‌دهد که چگونه می‌توانید همان دسرهای برنده جایزه را در آشپزخانه خود بازسازی کنید. p>

Plating for Gold شامل 50 دستور العمل برای دسرهای کاملاً تماشایی است که توسط سرآشپزهای حرفه ای شیرینی پزی مانند Ewald Notter، Jacquy Pfeiffer و Sebastien Cannone ایجاد شده است که همگی به صورت ساده و گام به گام ارائه شده اند. -دستورالعمل های مرحله ای شما دستور العمل های عجیب و غریب و خوشمزه ای مانند سوپ توت فرنگی، وانیلی پاناکوتا ناپلئون، و تارتلت بادام را خواهید یافت. سوفله شکلات داغ، موس زنجبیل و پارفه گرمسیری. و کیک شکلاتی بدون آرد یین یانگ، و همچنین بینش و توصیه های سرآشپزهای شیرینی پزی در مورد آبکاری عالی.

  • شامل توصیه هایی در مورد تجهیزات ضروری، انبار کردن آشپزخانه شیرینی شما، و ترکیب طعم عالی برای کمک به شما می باشد. دستور العمل های اصلی خود را ایجاد کنید
  • ویژگی های فریبنده عکس های تمام رنگی دسرهای تمام شده، و همچنین طرح هایی با دست طراحی شده برای نشان دادن تکنیک های آبکاری و ارائه الهام بی پایان
  • ارائه یک پشت سر هم صحنه‌هایی به دنیای رقابت شیرینی‌پزی، با عکس‌های صریح و توصیه‌های خودی از برخی از بهترین سرآشپزهای شیرینی‌پزی امروزی نگاه می‌کنند

خواه شما آرزوی رقابت با بهترین‌ها در مسابقات قهرمانی تیم شیرینی‌پزی را دارید یا به سادگی می‌خواهید مهمانان را در مهمانی شام بزرگ بعدی خود تحت تأثیر قرار دهید، آبکاری برای طلا استاندارد طلایی در کتاب های آشپزی دسر است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Learn to create plated desserts like a master, with recipes from the World and National Pastry Team Championships

Considered the Olympics of the pastry arts, the World and National Pastry Championships were founded by Michael Schneider in 1999. Since then, it has grown into the United States' most prestigious and popular pastry competition, aired annually on TLC. Now, in Plating for Gold, pastry chef Tish Boyle presents the most spectacular dessert recipes from the first decade of the competition and shows how you can recreate the same award-winning desserts in your own kitchen.

Plating for Gold includes 50 recipes for absolutely spectacular desserts created by expert pastry chefs like Ewald Notter, Jacquy Pfeiffer, and Sebastien Cannone, all presented in easy-to-follow, step-by-step instructions. You'll find whimsical and delicious one-of-a-kind recipes like Strawberry Soup, Vanilla Panna Cotta Napoleon, and Almond Tartlet; Hot Chocolate Soufflé, Ginger Mousse, and Tropical Parfait; and Yin-Yang Flourless Chocolate Cake, as well as insight and advice from top pastry chefs on perfect plating.

  • Includes advice on essential equipment, stocking your pastry kitchen, and perfect flavor pairings to help you create your own original recipes
  • Features enticing full-color photographs of finished desserts, as well as hand-drawn sketches to illustrate plating techniques and provide endless inspiration
  • Offers a behind-the-scenes look at the world of pastry competition, with candid photos and insider advice from some of today's best pastry chefs

Whether you aspire to compete with the best at the Pastry Team Championships or simply want to impress guests at your next big dinner party, Plating for Gold is the gold standard in dessert cookbooks.





نظرات کاربران