ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The Bread Bible

دانلود کتاب کتاب مقدس نان

The Bread Bible

مشخصات کتاب

The Bread Bible

ویرایش:  
 
سری:  
 
ناشر: W. W. Norton & Company 
سال نشر:  
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 20 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 52,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 14


در صورت تبدیل فایل کتاب The Bread Bible به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کتاب مقدس نان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کتاب مقدس نان



شاهکار جدید پخت از نویسنده انجیل کیک و انجیل پای و شیرینی.انجیل نان به نانوایان نان 150 عدد می دهد. دستور العمل های دقیق و بدون اشتباه که علامت تجاری Rose Levy Beranbaum هستند. دانش او در مورد شیمی پخت، دسترسی به دستور العمل های او، و طعم بی نظیر خلاقیت های او باعث شده است که این کتاب برای آشپزهای خانگی و نانوایان حرفه ای به طور یکسان ارزشمند باشد.

\"درک\" و \"نشانگرها بخش‌های برای موفقیت\" به زبانی ساده و خوانا اهمیت تکنیک‌ها و مواد مختلف نشان‌داده‌شده در یک دستور پخت را توضیح می‌دهند و آموزش کاملی در هنر پخت و پز با بخش‌های کامل در مورد انواع آرد، تجهیزات و سایر موارد ضروری ارائه می‌دهند. میزهای مواد با کاربرد آسان هم حجم و هم وزن را برای دستور العمل های مطمئنی که هر بار به خوبی جواب می دهند، ارائه می دهند.

دستورالعمل ها شامل نان های تهیه شده با مخمر، نان های سریع، نان های مسطح، بریوش و موارد دیگر است. از سیاباتا، سمولینا، چاودار و خمیر ترش...


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

The new baking masterwork from the author of The Cake Bible and The Pie and Pastry Bible.The Bread Bible gives bread bakers 150 of the meticulous, foolproof recipes that are Rose Levy Beranbaum's trademark. Her knowledge of the chemistry of baking, the accessibility of her recipes, and the incomparable taste of her creations make this book invaluable for home cooks and professional bakers alike.

"Understanding" and "Pointers for Success" sections explain in simple, readable language the importance of various techniques and ingredients demonstrated in a recipe, providing a complete education in the art of baking, with thorough sections on types of flour, equipment, and other essentials. Easy-to-use ingredient tables provide both volume and weight, for surefire recipes that work perfectly every time.

Recipes include bread made with yeast starters, quick breads, flatbreads, brioche, and much more. From ciabatta, semolina, rye, and sourdough...





نظرات کاربران