ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Agroecology in China : science, practice, and sustainable management

دانلود کتاب آگرواکولوژی در چین: علم، عمل و مدیریت پایدار

Agroecology in China : science, practice, and sustainable management

مشخصات کتاب

Agroecology in China : science, practice, and sustainable management

ویرایش:  
نویسندگان: ,   
سری: Advances in agroecology 
ISBN (شابک) : 9781482249354, 1482249359 
ناشر: CRC Press 
سال نشر: 2016 
تعداد صفحات: 460 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 19 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 49,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 17


در صورت تبدیل فایل کتاب Agroecology in China : science, practice, and sustainable management به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب آگرواکولوژی در چین: علم، عمل و مدیریت پایدار نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب آگرواکولوژی در چین: علم، عمل و مدیریت پایدار

ویژگی های کلیدی: بررسی توسعه اکولوژی کشاورزی در چین، از جمله تحقیق، عمل، مدیریت و آموزش در مورد چالش های پیشرفت روستایی و کشاورزی. نشان دهنده نقاط شروع تحقیقات و عملکردهای آتی است. به چگونگی رویارویی با چالش های آینده اکوسیستم های کشاورزی از میدان تا جدول در چین از دیدگاه های علمی، فنی و مدیریتی می پردازد در طول 30 سال گذشته، صنعتی شدن اساساً زندگی سنتی روستایی و شیوه های کشاورزی در چین را تغییر داده است. . در حالی که درآمد کشاورزان افزایش یافته است، مسائل جدی در مورد محیط زیست، کاهش منابع و ایمنی مواد غذایی مطرح شده است. در پاسخ، دولت چین و دانشمندان چینی کشاورزی زیست محیطی، تمرین اصول و فلسفه آگرواکولوژی را به عنوان راهی برای کاهش پیامدهای منفی سیستم‌های کشاورزی صنعتی در مقیاس بزرگ تشویق کردند. آگرواکولوژی در چین: علم، عمل و مدیریت پایدار نشان دهنده کار کارشناسان و رهبرانی است که بیش از 30 سال کشاورزی و اکو-کشاورزی چینی را تدریس، تحقیق و توسعه داده اند. این دهه‌ها تغییر کشاورزی را بررسی می‌کند تا تحلیلی یکپارچه از پیشرفت تحقیق و توسعه در شیوه‌های کشاورزی اکولوژیک ارائه دهد. این کتاب حاوی تحقیقاتی در مورد سیستم‌های کشاورزی سنتی و تازه توسعه‌یافته در چین، از جمله سیستم‌های کشت مخلوط، سیستم‌های برداشت بارندگی، و سیستم‌های هم‌کشتی برنج-اردک، برنج-ماهی و برنج-قورباغه است. این روش‌های کشاورزی فعلی اکو در مناطق عمده چین را با توجه به شرایط آب و هوایی پوشش می‌دهد. این کتاب با بحث در مورد رویکردهای فنی اصلی، حمایت از سیاست های لازم، و مراحل توسعه عمده احتمالی که باید اتفاق بیفتد تا امکان اجرای گسترده تر اکواکولوژیک در راستای پایداری سیستم های غذایی آینده در چین را فراهم کند، پایان می یابد. Agroecology در چین با ارائه سیستم‌های اکو-کشاورزی که تا حدودی در مقایسه با سیستم‌های ایالات متحده، آمریکای لاتین و اروپا منحصربه‌فرد هستند، بینشی در مورد اینکه چگونه آگرواکولوژیست‌های چینی، تحت سیستم‌های سیاسی و فرهنگی خاص چین، پایه‌ای قوی برای ایجاد کرده‌اند، می‌دهد. طراحی و مدیریت اکوسیستم زراعی از نظر اکولوژیکی مناسب که می تواند برای سیستم های غذایی در سایر نقاط جهان اعمال و سازگار شود. این کتاب با استفاده از بررسی‌های منطقه‌ای منتخب از تلاش‌های آگرواکولوژیکی در چین به عنوان نمونه، مدل‌هایی از نحوه انجام تحقیقات بر روی طیف گسترده‌ای از اکوسیستم‌های کشاورزی موجود در سراسر جهان را ارائه می‌دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Key features: Reviews the development of agroecology in China, including research, practice, management, and education regarding challenges for rural and agricultural progress Presents information from sources not readily available in the West about agricultural development in China during the last several decades Provides models and indicates starting points for future research and practice Addresses how to meet future challenges of agroecosystems from the field to the table in China from scientific, technological, and management perspectives During the past 30 years, industrialization has fundamentally changed traditional rural life and agricultural practices in China. While the incomes of farmers have increased, serious issues have been raised concerning the environment, resource depletion, and food safety. In response, the Chinese government and Chinese scientists encouraged eco-agriculture, the practice of agroecology principles and philosophy, as a way to reduce the negative consequences of large-scale industrialized systems of farming. Agroecology in China: Science, Practice, and Sustainable Management represents the work of experts and leaders who have taught, researched, and expanded Chinese agroecology and eco-agriculture for more than 30 years. It reviews decades of agricultural change to provide an integrated analysis of the progress of research and development in agroecological farming practices. The book contains research on traditional and newly developed agricultural systems in China, including intercropping systems, rainfall harvest systems, and rice–duck, rice–fish, and rice–frog co-culture systems. It covers current eco-agriculture practices in the major regions of China according to climate conditions. The book closes with a discussion of the major technical approaches, necessary policy support, and possible major development stages that must occur to allow broader agroecological implementations toward the sustainability of future food systems in China. Presenting eco-agriculture systems that are somewhat unique in comparison to those of the United States, Latin America, and Europe, Agroecology in China gives insight on how Chinese agroecologists, under the political and cultural systems specific to China, have created a strong foundation for ecologically sound agroecosystem design and management that can be applied and adapted to food systems elsewhere in the world. By using selected regional examinations of agroecological efforts in China as examples, this book provides models of how to conduct research on a broad range of agroecosystems found worldwide.



فهرست مطالب

Content: Part 1. An overview --
part 2. Agroecology research and practice on a crop-field scale --
part 3. Regional eco-agricultural practice and management --
part 4. Perspective.




نظرات کاربران