دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: Kahramanoglu. Ibrahim, Usanmaz. Serhat سری: ISBN (شابک) : 9781498768511, 1498768512 ناشر: CRC Press سال نشر: 2016 تعداد صفحات: 148 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 26 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Pomegranate production and marketing به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تولید و بازاریابی انار نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در دهه گذشته، مطالعات علمی زیادی بر روی انار انجام شد و نشان داد که میوه، گل، پوست و برگ انار حاوی مواد شیمیایی گیاهی فعال زیستی است که ضد میکروب، کاهش فشار خون و مقابله با بیماریهایی مانند دیابت و سرطان است. این کتاب اطلاعات علمی به روز و از لحاظ نظری قابل قبولی در مورد تولید پایدار، ذخیره سازی، فرآوری و بازاریابی انار ارائه می دهد. این مقاله وضعیت گذشته و کنونی تجارت انار را مورد بحث قرار می دهد و تکنیک های پردازش و ذخیره سازی ساده و کاربردی را برای افزایش ماندگاری آب انار 100٪ طبیعی فشرده شده تازه و در عین حال حفظ ایمنی و کیفیت تغذیه ای آن ارائه می دهد.
In the past decade, many scientific studies were conducted on pomegranates, revealing that pomegranate fruit, flowers, bark, and leaves contain bioactive phytochemicals that are antimicrobial, reduce blood pressure, and act against diseases such as diabetes and cancer. This book presents up-to-date scientific and theoretically viable information about sustainable production, storage, processing, and marketing of pomegranate. It discusses the past and current situation of pomegranate trade and presents simple and practical processing and storage techniques for the extending of shelf life of fresh squeezed 100% natural pomegranate juice while still retaining its safety and nutritional quality.
Content: 1. Introduction --
2. Important cultivars --
3. Ecological needs --
4. Production --
5. Pomegranate pests --
6. Pomegranate diseases --
7. Weed management --
8. Physiological disorders --
9. Fruit thinning --
10. Harvest and fresh fruit processing --
11. Postharvest biology and storage --
12. Aril production --
13. Juice production --
14. Pomegranate and health (review) --
15. Pomegranate trade.