ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Pomegranate production and marketing

دانلود کتاب تولید و بازاریابی انار

Pomegranate production and marketing

مشخصات کتاب

Pomegranate production and marketing

ویرایش:  
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781498768511, 1498768512 
ناشر: CRC Press 
سال نشر: 2016 
تعداد صفحات: 148 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 26 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 53,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب Pomegranate production and marketing به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تولید و بازاریابی انار نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تولید و بازاریابی انار

در دهه گذشته، مطالعات علمی زیادی بر روی انار انجام شد و نشان داد که میوه، گل، پوست و برگ انار حاوی مواد شیمیایی گیاهی فعال زیستی است که ضد میکروب، کاهش فشار خون و مقابله با بیماری‌هایی مانند دیابت و سرطان است. این کتاب اطلاعات علمی به روز و از لحاظ نظری قابل قبولی در مورد تولید پایدار، ذخیره سازی، فرآوری و بازاریابی انار ارائه می دهد. این مقاله وضعیت گذشته و کنونی تجارت انار را مورد بحث قرار می دهد و تکنیک های پردازش و ذخیره سازی ساده و کاربردی را برای افزایش ماندگاری آب انار 100٪ طبیعی فشرده شده تازه و در عین حال حفظ ایمنی و کیفیت تغذیه ای آن ارائه می دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

In the past decade, many scientific studies were conducted on pomegranates, revealing that pomegranate fruit, flowers, bark, and leaves contain bioactive phytochemicals that are antimicrobial, reduce blood pressure, and act against diseases such as diabetes and cancer. This book presents up-to-date scientific and theoretically viable information about sustainable production, storage, processing, and marketing of pomegranate. It discusses the past and current situation of pomegranate trade and presents simple and practical processing and storage techniques for the extending of shelf life of fresh squeezed 100% natural pomegranate juice while still retaining its safety and nutritional quality.



فهرست مطالب

Content: 1. Introduction --
2. Important cultivars --
3. Ecological needs --
4. Production --
5. Pomegranate pests --
6. Pomegranate diseases --
7. Weed management --
8. Physiological disorders --
9. Fruit thinning --
10. Harvest and fresh fruit processing --
11. Postharvest biology and storage --
12. Aril production --
13. Juice production --
14. Pomegranate and health (review) --
15. Pomegranate trade.




نظرات کاربران