ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Handbook of research on advances and applications in refrigeration systems and technologies

دانلود کتاب راهنمای تحقیق در مورد پیشرفت ها و کاربردها در سیستم ها و فن آوری های تبرید

Handbook of research on advances and applications in refrigeration systems and technologies

مشخصات کتاب

Handbook of research on advances and applications in refrigeration systems and technologies

ویرایش: 1 
نویسندگان: , ,   
سری: Advances in mechatronics and mechanical engineering (AMME) book series 
ISBN (شابک) : 1466683988, 1466683996 
ناشر: Engineering Science Reference, IGI Global 
سال نشر: 2015 
تعداد صفحات: 1038 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 122 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 49,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب Handbook of research on advances and applications in refrigeration systems and technologies به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب راهنمای تحقیق در مورد پیشرفت ها و کاربردها در سیستم ها و فن آوری های تبرید نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب راهنمای تحقیق در مورد پیشرفت ها و کاربردها در سیستم ها و فن آوری های تبرید



در سال‌های اخیر، پایداری و ایمنی مواد غذایی فاسد شدنی به یکی از دغدغه‌های مصرف‌کننده تبدیل شده است و سیستم‌های تبرید نقش مهمی در پردازش، توزیع و ذخیره‌سازی چنین مواد غذایی ایفا می‌کنند. برای بهبود کارایی فن‌آوری‌های نگهداری مواد غذایی، لازم است پیشرفت‌های فناوری و علمی جدید هم در مواد و هم در فرآیندها کشف شود.

کتابچه راهنمای تحقیقات در مورد پیشرفت‌ها و کاربردها در سیستم‌ها و فناوری‌های تبرید

b> آخرین تحقیقات مربوط به عملکرد حرارتی و بهره وری انرژی را جمع آوری می کند. پوشش طیف متنوعی از موضوعات، از چالش‌های تشکیل یخ‌زدگی سطحی در تبخیرکننده‌ها تا ردپای کربن مواد شیمیایی مبرد، این نشریه بینش گسترده‌ای در مورد بهینه‌سازی زنجیره‌های تامین سرما ارائه می‌دهد و به عنوان یک متن مرجع ضروری برای دانشجویان کارشناسی، مهندسین شاغل عمل می‌کند. ، محققان، مربیان و سیاستگذاران.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

In recent years, the sustainability and safety of perishable foods has become a major consumer concern, and refrigeration systems play an important role in the processing, distribution, and storage of such foods. To improve the efficiency of food preservation technologies, it is necessary to explore new technological and scientific advances both in materials and processes.

The Handbook of Research on Advances and Applications in Refrigeration Systems and Technologies gathers state-of-the-art research related to thermal performance and energy-efficiency. Covering a diverse array of subjectsfrom the challenges of surface-area frost-formation on evaporators to the carbon footprint of refrigerant chemicalsthis publication provides a broad insight into the optimization of cold-supply chains and serves as an essential reference text for undergraduate students, practicing engineers, researchers, educators, and policymakers.



فهرست مطالب

Content: Chapter 1. Ejector refrigeration cycles: classification of thermodynamic cycles with ejectors / Marek J Bergander --
chapter 2. The diffusion absorption refrigerator operation and performance / Lorenzo De Pascalis, Giuseppe Starace, Federica Carluccio --
chapter 3. Advanced exergetic analysis is a modern tool for evaluation and optimization of refrigeration systems / Tatiana Morosuk, George Tsatsaronis --
chapter 4. New mechanisms for cryogenic solid-gas sublimation refrigeration: basic principles and system designs / Lin Chen --
chapter 5. Ejection refrigeration cycles / Dariusz Jozef Butrymowicz, Kamil Leszek Smierciew, Jerzy Gagan, Jaroslaw Karwacki --
chapter 6. Current and future trends of refrigerants development / M. V. Duarte, L. C. Pires, P. D. Silva, P.D. Gaspar --
chapter 7. Retrofitting of R404a commercial refrigeration systems with R410a and R407f HFCs refrigerants / Mauro Gamberi, Marco Bortolini, Alessandro Graziani, Riccardo Manzini --
chapter 8. Transcritical carbon dioxide refrigeration as an alternative to subcritical plants: an experimental study / Adriana Greco, Ciro Aprea, Angelo Maiorino --
chapter 9. Capillary tube as an expansion device in a CO2 (R744) transcritical heat pump system / Neeraj Agrawal, Souvik Bhattacharyya --
chapter 10. Transcritical CO2 refrigeration system in tropical region: challenges and opportunities / Dileep Kumar Gupta, Mani Sankar Dasgupta --
chapter 11. Processes and technological systems for freezing of foodstuff / Vladimir Stefanovskiy --
chapter 12. Study of thermal and microbiological behavior of foods submitted to evaporative cooling process / Paulo Ricardo Santos da Silva --
chapter 13. Advances in refrigerated and controlled atmosphere storage of fruits and vegetables / Teresa Deuchande, Susana M.P. Carvalho, Christian Larriguadiere, Marta W. Vasconcelos --
chapter 14. Guiding principles for hygienic design of evaporators to mitigate contamination-related risks in air blast freezing systems / Frank Theo Moerman, Kostadin Fikiin --
chapter 15. Aerodynamic isolation of open refrigerated vertical display cases using air curtains / Mazyar Amin, Dana Dabiri, Homayun K Navaz --
chapter 16. Experimental analysis to optimize the performance of air curtains and heat exchangers: application to refrigerated display cases / Samuel Mariano do Nascimento, Gustavo Galdi Heidinger, Pedro Dinis Gaspar, Pedro Dinho Silva --
chapter 17. Implementation of thermal and energy improvements in domestic refrigeration: case studies / Juan Manuel Belman, Armando Gallegos --
chapter 18. Effect of hygienic design and operational parameters on frosting and defrosting of evaporators in refrigerated food processing and storage facilities / Frank Theo Moerman, Kostadin Fikiin --
chapter 19. Expansion power recovery in refrigeration systems / Alison Subiantoro, Kim Tiow Ooi --
chapter 20. Cold thermal energy storage / Franc Franc Kosi, Branislav Zivkovic, Mirko S. Komatina, Dragi Antonijevic, Mohamed Abdul Galil, Uros Milorad Milovancevic --
chapter 21. Development of heat pump system using thermobank and ejector for heating room and cold storage / Jong-Taek Oh, Cuong Ne Ngoc --
chapter 22. Integration of renewable energy in refrigerated warehouses / Kostadin Fikiin, Borislav Stankov --
chapter 23. Optimization of natural gas liquefaction process / Mohd Shariq Khan, Moonyong Lee --
chapter 24. Use of hydrogen and fuel cells for refrigerated transport / Raquel Garde, Sindia Casado, Fernando Jimenez, Gabriel Garcia-Naveda, Monica Aguado.




نظرات کاربران