ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Nutrition in kidney disease

دانلود کتاب تغذیه در بیماری کلیوی

Nutrition in kidney disease

مشخصات کتاب

Nutrition in kidney disease

ویرایش: Second edition 
نویسندگان: , ,   
سری: Nutrition and health (Totowa N.J.) 
ISBN (شابک) : 1627036849, 1627036857 
ناشر: Humana Press 
سال نشر: 2014 
تعداد صفحات: 495 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 5 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 45,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب تغذیه در بیماری کلیوی: تغذیه بالینی، تغذیه، نفرولوژی، طب مکمل و جایگزین، علوم غذایی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب Nutrition in kidney disease به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تغذیه در بیماری کلیوی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تغذیه در بیماری کلیوی



تغذیه در بیماری کلیوی، ویرایش دوم به روابط بین تغذیه و (1) عملکرد طبیعی کلیه و بیماری، (2) پیشرفت بیماری مزمن کلیه (CKD) و استراتژی‌هایی برای جلوگیری از خطرات بیشتر، و (3) درمان می‌پردازد. و مدیریت نارسایی کلیه به ویژه در طول بحران های پزشکی، مانند آسیب حاد کلیه و درمان های تغذیه ای متعاقب آن (به عنوان مثال، تغذیه روده ای و تزریقی). الگوهای جمعیتی، روندها و نتایج در سیستم های مراقبت های بهداشتی فعلی در ایالات متحده و خارج از کشور بررسی شده است. پیشگیری و مدیریت بیماری در تمام طول عمر، شروع با بارداری، به دنبال آن دوران نوزادی، کودکی، نوجوانی و بزرگسالی و پایان دادن به سال‌های بالاتر ارائه می‌شود. مبانی عمل بالینی با اختصاص یک بخش کامل به انجام یک ارزیابی تغذیه ای جامع، متشکل از پارامترهای تن سنجی، بیوشیمیایی، بالینی، فیزیکی و نگرانی های روانی اجتماعی منحصر به فرد برای جمعیت بیماری کلیوی ایجاد می شود. تغذیه درمانی نیز در سراسر طیف بیماری کلیوی مورد بحث قرار می گیرد و جنبه های مربوط به مدیریت موفقیت آمیز اختلالات و شرایط، مانند بیماری استخوان، چاقی، و سندرم نفروتیک مورد بررسی قرار می گیرد.

تغذیه در بیماری کلیه، ویرایش دوم، تحقیقات پیشرفته را در رابطه با ورزش و نتایج عملکردی، سوءتغذیه و پاسخ التهابی، درمان‌های تجربی، و استفاده از طب مکمل و جایگزین برجسته می‌کند، با تأکید ویژه بر موارد مرتبط. استراتژی های پیشگیرانه


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Nutrition in Kidney Disease, Second Edition addresses  the relationships between nutrition and (1) normal kidney function and disease, (2) the progressiveness of chronic kidney disease (CKD) and strategies to prevent further compromise, and (3) the treatment and management of kidney failure especially during medical crises, such as acute kidney injury and its consequent nutritional therapies (e.g., enteral and parenteral nutrition).   Demographic patterns, trends and outcomes in the current health care systems are explored in the United States and abroad.  Disease prevention and management are presented over the entire lifespan, beginning with pregnancy, followed by infancy, childhood, adolescence, and adulthood, concluding with the elder years.  Foundations for clinical practice are established by devoting a complete section towards conducting a comprehensive nutritional assessment, comprising of anthropometric, biochemical, clinical, physical parameters and psychosocial concerns unique to the kidney disease population.  Nutritional therapy is also discussed across the spectrum of kidney disease, and pertinent aspects critical to successful management of disorders and conditions, such as bone disease, obesity, and nephrotic syndrome are explored.

Nutrition in Kidney Disease, Second edition highlights cutting edge research in regards to exercise and functional outcomes, malnutrition and the inflammatory response, experimental therapies, and the use of complementary and alternative medicine, with a special emphasis on relevant preventative strategies. 



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xxxv
Front Matter....Pages 1-1
Kidney Function in Health and Disease....Pages 3-10
Global Perspective of Kidney Disease....Pages 11-23
Dietary Assessment in Kidney Disease....Pages 25-48
Anthropometric Assessment in Kidney Disease....Pages 49-56
Biochemical Nutritional Assessment in Chronic Kidney Disease....Pages 57-68
Nutrition Physical Assessment in Chronic Kidney Disease (CKD)....Pages 69-89
Front Matter....Pages 91-91
Hypertension....Pages 93-101
Diabetes Mellitus and Chronic Kidney Disease (Stages 1–5)....Pages 103-136
Dyslipidemias....Pages 137-146
Implications and Management of Obesity in Kidney Disease....Pages 147-169
Front Matter....Pages 171-171
Dialysis....Pages 173-195
Transplantation....Pages 197-217
Protein-Energy Wasting....Pages 219-230
Acute Kidney Injury....Pages 231-246
Bone and Mineral Disorders....Pages 247-269
Physical Activity and Exercise....Pages 271-287
Front Matter....Pages 289-289
Pregnancy....Pages 291-298
Infancy, Childhood, and Adolescence....Pages 299-332
The Aging Adult....Pages 333-344
Nephrotic Syndrome....Pages 345-353
Front Matter....Pages 289-289
Nephrolithiasis....Pages 355-373
Front Matter....Pages 375-375
Public Policy and Renal Nutrition Practice: Past, Present, and Future....Pages 377-380
Dietary Supplements....Pages 381-387
Vitamin and Trace Element Needs in Chronic Kidney Disease....Pages 389-404
Issues Affecting Dietary Adherence....Pages 405-411
Counseling Approaches....Pages 413-426
Outcomes Research....Pages 427-435
Suggested Resources for the Practitioner....Pages 437-461
Back Matter....Pages 463-478




نظرات کاربران