دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Frank Zufall. Steven D. Munger
سری:
ISBN (شابک) : 9780128016947, 0128016949
ناشر: Academic Pr, Munger, Steven D., Zufall, Frank
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 432
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 8 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Chemosensory Transduction The Detection of Odors, Tastes, and Other Chemostimuli به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب انتقال حسی شیمیایی: تشخیص بوها، مزه ها و سایر محرک های شیمیایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
نوشته شده توسط رهبران در زمینه chemosensation، Chemosensory Transduction منبع جامعی برای درک مکانیسمهای مولکولی است که به حیوانات اجازه میدهد دنیای شیمیایی خود را تشخیص دهند. متن بر روی پستانداران تمرکز دارد، اما همچنین شامل چندین فصل در مورد مکانیسمهای انتقال حسی شیمیایی در مهرهداران و حشرات پایینتر است. این کتاب مکانیسمهای انتقال را در سیستمهای بویایی، چشایی، حسی جسمی (شیمیایی) و همچنین در انواع حسگرهای داخلی که مسئول تنظیم هموستاتیک بدن هستند، بررسی میکند. فصلها موضوعاتی مانند بوهای اجتماعی در پستانداران، گیرندههای بویایی مهرهداران و بیمهرگان، سیگنالدهی پپتیدی در چشایی و سنجش مواد مغذی روده را پوشش میدهند. شامل پیشگفتاری از دانشمند برجسته بویایی استوارت فایرستاین، رئیس گروه علوم زیستی دانشگاه کلمبیا در نیویورک، نیویورک است.
ترانسحسی شیمیایی، رویکردهای پیشرفته و یافته های کلیدی مرتبط با مطالعه را شرح می دهد. حواس شیمیایی بنابراین، به عنوان مرجعی برای این موضوع برای تمرین دانشمندان و دانشجویان با پیشینه در زیستشناسی حسی و/یا زیستشناسی عصبی عمل میکند. این حجم همچنین برای محققان صنعتی که در طراحی یا آزمایش طعمها، عطرها، غذاها و/یا داروها درگیر هستند ارزشمند خواهد بود.
Written by leaders in the field of chemosensation, Chemosensory Transduction provides a comprehensive resource for understanding the molecular mechanisms that allow animals to detect their chemical world. The text focuses on mammals, but also includes several chapters on chemosensory transduction mechanisms in lower vertebrates and insects. This book examines transduction mechanisms in the olfactory, taste, and somatosensory (chemesthetic) systems as well as in a variety of internal sensors that are responsible for homeostatic regulation of the body. Chapters cover such topics as social odors in mammals, vertebrate and invertebrate olfactory receptors, peptide signaling in taste and gut nutrient sensing. Includes a foreword by preeminent olfactory scientist Stuart Firestein, Chair of Columbia University’s Department of Biological Sciences in New York, NY.
Chemosensory Transduction describes state-of-the-art approaches and key findings related to the study of the chemical senses. Thus, it serves as the go-to reference for this subject for practicing scientists and students with backgrounds in sensory biology and/or neurobiology. The volume will also be valuable for industry researchers engaged in the design or testing of flavors, fragrances, foods and/or pharmaceuticals.
Content:
Front Matter,Copyright,Contributors,Foreword,Preface,Introduction and OverviewEntitled to full textSection I: Social Odors and Chemical EcologyChapter 1 - Specialized Chemosignaling that Generates Social and Survival Behavior in Mammals, Pages 3-27, Lisa Stowers, Tsung-Han Kuo
Chapter 2 - Chemical Ecology in Insects, Pages 29-45, Bill Hansson, Dieter Wicher
Chapter 3 - Vertebrate Odorant Receptors, Pages 49-66, Kazushige Touhara, Yoshihito Niimura, Sayoko Ihara
Chapter 4 - Odor Sensing by Trace Amine-Associated Receptors, Pages 67-80, Qian Li, Stephen D. Liberles
Chapter 5 - Aquatic Olfaction, Pages 81-100, Sigrun Korsching
Chapter 6 - Insect Olfactory Receptors: An Interface between Chemistry and Biology, Pages 101-122, Gregory M. Pask, Anandasankar Ray
Chapter 7 - Cyclic AMP Signaling in the Main Olfactory Epithelium, Pages 123-140, Christopher H. Ferguson, Haiqing Zhao
Chapter 8 - Cyclic GMP Signaling in Olfactory Sensory Neurons, Pages 141-155, Trese Leinders-Zufall, Pablo Chamero
Chapter 9 - Ciliary Trafficking of Transduction Molecules, Pages 157-174, Jeremy C. McIntyre, Jeffrey R. Martens
Chapter 10 - Vomeronasal Receptors: V1Rs, V2Rs, and FPRs, Pages 175-190, Ivan Rodriguez
Chapter 11 - Vomeronasal Transduction and Cell Signaling, Pages 191-206, Marc Spehr
Chapter 12 - Comparative Olfactory Transduction, Pages 207-223, Elizabeth A. Corey, Barry W. Ache
Chapter 13 - G Protein–Coupled Taste Receptors, Pages 227-244, Maik Behrens, Wolfgang Meyerhof
Chapter 14 - Mechanism of Taste Perception in Drosophila, Pages 245-269, Hubert Amrein
Chapter 15 - G Protein–Coupled Taste Transduction, Pages 271-285, Sue C. Kinnamon
Chapter 16 - The Mechanisms of Salty and Sour Taste, Pages 287-297, Steven D. Munger
Chapter 17 - Peptide Signaling in Taste Transduction, Pages 299-317, Shingo Takai, Ryusuke Yoshida, Noriatsu Shigemura, Yuzo Ninomiya
Chapter 18 - O2 and CO2 Detection by the Carotid and Aortic Bodies, Pages 321-338, Nanduri R. Prabhakar
Chapter 19 - Chemosensation in the Ventricles of the Central Nervous System, Pages 339-357, Shuping Wen, Mari Aoki, Ulrich Boehm
Chapter 20 - Gut Nutrient Sensing, Pages 359-373, Sami Damak
Chapter 21 - Molecular Pharmacology of Chemesthesis, Pages 375-391, Jay P. Slack
Index, Pages 393-409