ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Quality and innovation in food chains : lessons and insights from Africa

دانلود کتاب کیفیت و نوآوری در زنجیره های غذایی: درس ها و بینش ها از آفریقا

Quality and innovation in food chains : lessons and insights from Africa

مشخصات کتاب

Quality and innovation in food chains : lessons and insights from Africa

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9086862802, 9086868258 
ناشر: Wageningen Academic Publishers 
سال نشر: 2016 
تعداد صفحات: 275 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 12 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 60,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 9


در صورت تبدیل فایل کتاب Quality and innovation in food chains : lessons and insights from Africa به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کیفیت و نوآوری در زنجیره های غذایی: درس ها و بینش ها از آفریقا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کیفیت و نوآوری در زنجیره های غذایی: درس ها و بینش ها از آفریقا

بهبود کیفیت محصول برای زنجیره های غذایی در کشورهای در حال توسعه ضروری است. کیفیت و نوآوری در زنجیره‌های غذایی: درس‌هایی از آفریقا مجموعه‌ای از مطالعات موردی را در مورد بهبود کیفیت غذا و نوآوری در زنجیره‌های غذایی آفریقا، با مواردی از آفریقای جنوبی، اتیوپی، بنین، اوگاندا و سنگال ارائه می‌دهد. این کتاب بر اساس پروژه‌های تحقیقاتی مشترک بین‌رشته‌ای است. . یک رویکرد بین رشته ای منجر به بینش بهتر در فرصت ها و محدودیت های بهبود کیفیت می شود و به بازیگران عمومی و خصوصی در استفاده از فرصت ها و حذف محدودیت ها کمک می کند. این نشریه نشان می دهد که چگونه می توان دیدگاه نوآوری مشترک را توسعه داد و به کار برد. نوآوری مشترک شامل ترکیبی از تغییرات فنی، سازمانی و نهادی، مشارکت بازیگران مختلف زنجیره ای و معرفی نوآوری های مکمل در سطوح مختلف زنجیره غذایی است. کیفیت و نوآوری در زنجیره‌های غذایی: درس‌هایی از آفریقا برای هر کسی که درگیر مطالعه، حمایت و اجرای بهبود کیفیت و نوآوری در زنجیره‌های غذایی است ضروری است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Improving product quality has become essential for food chains in developing countries. Quality and innovation in food chains: lessons from Africa presents a set of case studies on food quality improvement and innovation in African food chains, with cases from South Africa, Ethiopia, Benin, Uganda and Senegal.The book is based on interdisciplinary collaborative research projects. An interdisciplinary approach leads to better insights in the opportunities and constraints for quality improvement, and helps public and private actors in seizing the opportunities and removing the constraints.This publication shows how a co-innovation perspective can be developed and applied. Co-innovation entails the combination of technical, organisational and institutional changes, the involvement of various chain actors, and the introduction of complementary innovations at different levels of the food chain. Quality and innovation in food chains: lessons from Africa is an essential read for anyone involved in studying, supporting and implementing quality improvements and innovations in food chains





نظرات کاربران