دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: علم شیمی ویرایش: نویسندگان: McHugh سری: ISBN (شابک) : 0750692448 ناشر: سال نشر: تعداد صفحات: 514 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 31 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Supercritical Fluid Extraction به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب استخراج سیال فوق بحرانی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
استخراج سیال فوق بحرانی تکنیکی است که در آن از CO2 تحت فشار بسیار بالا برای جداسازی محلول (به عنوان مثال، حذف کافئین از قهوه) استفاده می شود. جداسازی در تمام صنایع فرآیندی اساسی است و استخراج سیالات فوق بحرانی نوع خاصی است که سطح بالایی از توجه را به خود جلب می کند. این کتاب اصول اولیه را با کاربردهای صنعتی ترکیب می کند. ویرایش دوم گسترش یافته و به روز شده است و شامل فصول جدیدی در مورد کروماتوگرافی و پردازش مواد غذایی است. \"...این کتاب بسیار خوبی است که خواندن آن هم آموزنده و هم سرگرم کننده است. ارزش واقعی آن به طور دقیق در یکی از جملات پایانی خلاصه شده است: "ما دستورالعمل ها و معیارهایی را به شما ارائه کرده ایم که اکنون می توانید هنگام بررسی موارد فوق انتقادی اعمال کنید. مایعات برای نیازهای خود." - شیمی در بریتانیا، فوریه 1995
Supercritical Fluid Extraction is a technique in which CO2 is used under extremely high pressure to separate solution (e.g., removing caffeine from coffee). Separations is basic to all process industries and supercritical fluid extraction is a specific type which is receiving a high level of attention. The book will combine basic fundamentals with industrial applications. The second edition has been expanded and updated and includes new chapters on chromatography and food processing. "...this is an excellent book which is both instructive and amusing to read. Its true value is neatly summarised in one of the closing sentences: 'We have supplied you with the guidelines and criteria which you can now apply when considering supercritical fluids for your own needs.'' - Chemistry in Britain, February 1995
Content: Higher perspective
Phase diagrams for supercritical fluid-solute mixtures
Experimental techniques in high-pressure studies
Thermodynamic modelling of supercritical fluid-solute phase behaviour
Process operations
Early industrial applications
supercritical fluid process-development studies
Polymers and monomers processing
Processing pharmaceutical, natural products, speciality chemical and waste streams
Chemical reactions in supercritical fluids
Special applications.