ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Handbook of Food Science and Technology 2: Food Process Engineering and Packaging

دانلود کتاب کتاب علوم و صنایع غذایی 2: مهندسی فرآیند مواد غذایی و بسته بندی

Handbook of Food Science and Technology 2: Food Process Engineering and Packaging

مشخصات کتاب

Handbook of Food Science and Technology 2: Food Process Engineering and Packaging

ویرایش: 1 
نویسندگان: , , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 1848219334, 9781848219335 
ناشر: Wiley-ISTE 
سال نشر: 2016 
تعداد صفحات: 347 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 13 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 58,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 22


در صورت تبدیل فایل کتاب Handbook of Food Science and Technology 2: Food Process Engineering and Packaging به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کتاب علوم و صنایع غذایی 2: مهندسی فرآیند مواد غذایی و بسته بندی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کتاب علوم و صنایع غذایی 2: مهندسی فرآیند مواد غذایی و بسته بندی



این کتاب منبعی از دانش پایه و پیشرفته در علوم غذایی برای دانشجویان یا متخصصان در بخش علوم غذایی است، اما برای افرادی که علاقه مند به جنبه های مختلف مربوط به تثبیت و تبدیل مواد خام در محصولات غذایی هستند نیز قابل دسترسی است. این نسخه به روز شده و ترجمه شده از کتاب "Science des aliments" است که در سال 2006 توسط Lavoisier منتشر شده است. "Science des aliments" یک کتاب راهنمای عمومی و مقدماتی علوم و صنایع غذایی است که بر اساس دوره های کارشناسی ارشد و دکتری و تجربیات پژوهشی نویسندگان تهیه شده است. این کتاب مختصر، آموزشی و آموزنده است و حاوی تصاویر متعدد (تقریباً 500 شکل و جدول اصلی) است. در  سه جلد)، دانش اصلی مورد نیاز برای کار در صنایع غذایی به عنوان دانشمندان، مدیران فنی یا اپراتورهای واجد شرایط را خلاصه می‌کند. همچنین برای تشکیل دانشجویان علوم غذایی و بیوتکنولوژی (لیسانس و فوق لیسانس) مفید خواهد بود.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This book is a source of basic and advanced knowledge in food science for students or professionals in the food science sector, but it is also accessible for people interested in the different aspects concerning raw material stabilisation and transformation in food products. It is an updated and translated version of the book "Science des aliments" published in 2006 by Lavoisier. “Science des aliments” is a general and introductory food science and technology handbook, based on the authors’ Masters and PhD courses and research experiences. The book is concise, pedagogical and informative and contains numerous illustrations (approximately 500 original figures and tables). In  three volumes), it summarizes the main knowledge required for working in food industries as scientists, technical managers or qualified operators. It will also be helpful for the formation of students in food science and biotechnologies (bachelor’s and master’s degree).



فهرست مطالب

Content: Introduction ix Gerard Brule    Part 1. Basis of Food Engineering 1    Chapter 1. Transport Phenomena - Basis of Unit Operations 3 Romain Jeantet    Part 2. Food Biological Stabilization 33    Chapter 2. Inhibition of Food Modifying Agents 35 Romain Jeantet and Juliane Floury    Chapter 3. Separation of Food Modifying Agents 101 Romain Jeantet    Chapter 4. Inactivation of Food Modifying Agents 115 Romain Jeantet    Part 3. Food Physicochemical Stabilization 151    Chapter 5. Stability of Complex Foods and Dispersed Systems 153 Romain Jeantet and Juliane Floury    Part 4. Food Ingredient Preparation 193    Chapter 6. Physicochemical Basis of Fractionation and Related Technologies 195 Romain Jeantet    Chapter 7. Biotransformation and Physicochemical Processing 229 Romain Jeantet    Part 5. Packaging 269    Chapter 8. Packaging: Principles and Technology 271 Valerie Lechevalier    Bibliography 317    List of Authors 325    Index 327




نظرات کاربران