دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: Prigent. Claude, Claustres. Francine سری: ISBN (شابک) : 9782817700083, 2817700082 ناشر: Sud-Ouest سال نشر: 2010 تعداد صفحات: 64 زبان: French فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 14 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب غذاهای پیرنه را بدانید: غذاهای Béarnaise، غذاهای کاتالانی، غذاهای گاسکونی، آشپزی - پیرنه (فرانسه)
در صورت تبدیل فایل کتاب Connaitre la cuisine des Pyrenees به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب غذاهای پیرنه را بدانید نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
برای هر یک از مناطقی که پیرنهها را تشکیل میدهند، این کتاب دستور العملهای قدیمی و زیبا را ارائه میدهد که به راحتی قابل تهیه هستند: پیپراد، گوشت خوک، میلاس، پتارام، تورو...
Pour chacune des régions composant les Pyrénées, cet ouvrage propose des recettes anciennes et pittoresques, retranscrites pour être réalisées facilement : piperade, confit de porc, millas, pettaram, ttoro...