ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Marine Carbohydrates: Fundamentals and Applications, Part A,

دانلود کتاب کربوهیدراتهای دریایی: اصول و کاربردها ، قسمت A ،

Marine Carbohydrates: Fundamentals and Applications, Part A,

مشخصات کتاب

Marine Carbohydrates: Fundamentals and Applications, Part A,

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری: Advances in Food and Nutrition Research Volume 72 
ISBN (شابک) : 0128002697, 9780128002698 
ناشر: Academic Press 
سال نشر: 2014 
تعداد صفحات: 232 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 9 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 42,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 18


در صورت تبدیل فایل کتاب Marine Carbohydrates: Fundamentals and Applications, Part A, به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کربوهیدراتهای دریایی: اصول و کاربردها ، قسمت A ، نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کربوهیدراتهای دریایی: اصول و کاربردها ، قسمت A ،



کربوهیدرات های دریایی: اصول و کاربردها طیف متنوعی از تحقیقات در این زمینه مهم را گرد هم می آورد که منجر به تولید محصولات بالینی و صنعتی می شود. جلد، شماره 72، بر کربوهیدرات های دریایی در برنامه های کاربردی جدا، بیولوژیکی و زیست پزشکی تمرکز دارد و آخرین روندها و پیشرفت ها را در مورد کربوهیدرات های دریایی ارائه می دهد.

Advances in Food and Nutrition Research رابطه یکپارچه بین علوم غذایی و تغذیه را تشخیص می دهد و بررسی های برجسته و جامعی را گرد هم می آورد که این رابطه را برجسته می کند. جلدها آخرین اطلاعات را در مورد تحقیقات نوظهور در این علوم دائماً در حال تکامل به دانشگاهیان و صنعت ارائه می دهند.

  • شامل تکنیک های جداسازی برای اکتشاف زیستگاه دریایی برای پلی ساکاریدهای جدید
  • درباره کاربردهای بیولوژیکی مانند آنتی اکسیدانی، ضد آلرژی، ضد دیابت، ضد چاقی و فعالیت ضد ویروسی کربوهیدرات های دریایی بحث می کند
  • بینشی از روندها و رویکردهای موجود برای کربوهیدرات های دریایی ارائه می دهد

توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Marine Carbohydrates: Fundamentals and Applications brings together the diverse range of research in this important area which leads to clinical and industrialized products. The volume, number 72, focuses on marine carbohydrates in isolation, biological, and biomedical applications and provides the latest trends and developments on marine carbohydrates.

Advances in Food and Nutrition Research recognizes the integral relationship between the food and nutritional sciences and brings together outstanding and comprehensive reviews that highlight this relationship. Volumes provide those in academia and industry with the latest information on emerging research in these constantly evolving sciences.

  • Includes the isolation techniques for the exploration of the marine habitat for novel polysaccharides
  • Discusses biological applications such as antioxidant, antiallergic, antidiabetic, antiobesity and antiviral activity of marine carbohydrates
  • Provides an insight into present trends and approaches for marine carbohydrates




نظرات کاربران