دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 0
نویسندگان: James Bastien
سری:
ISBN (شابک) : 0849752809, 9780849752803
ناشر: Kjos Music Company
سال نشر: 1986
تعداد صفحات: 35
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 6 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب WP215 - Bastien Piano Basics - Technic Primer Level: است
در صورت تبدیل فایل کتاب WP215 - Bastien Piano Basics - Technic Primer Level به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب WP215 - Bastien Piano Basics - Technic Primer Level نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
Technic سری توسعه تکنیک Bastien Piano Basics است. از تمرینات
عملی گرم کردن برای شروع درس و جلسات تمرین استفاده کنید. آثار
اصلی جیمز باستین و اتودهای درجه بندی شده توسط استادانی مانند
اشمیت، چرنی، هانون و لمواین تکنیک را تقویت می کند. هر صفحه به
دقت با پیانو، اجرا و تئوری مرتبط است. دانشآموزان شما از همان
ابتدا تکنیکهای قابل اعتمادی را توسعه خواهند داد.
سطح Primer مجموعهای عالی از تمرینها و تمرینهای فنی را برای
توسعه هماهنگی دست و انگشت ارائه میدهد.
Technic is the Bastien Piano Basics technic development series.
Use the practical warm-up exercises to start lessons and
practice sessions. Original works by James Bastien, and graded
etudes by masters such as Schmitt, Czerny, Hanon, and Lemoine
reinforce technic. Each page is carefully correlated with
Piano, Performance,and Theory. Your students will develop
dependable technic from the very beginning.
The Primer Level provides an excellent selection of technical
drills and exercises to develop hand and finger coordination.