دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: A. M. Pearson, T. R. Dutson (eds.) سری: Advances in Meat Research ISBN (شابک) : 9781349091478, 9781349091454 ناشر: Macmillan Education UK سال نشر: 1986 تعداد صفحات: 441 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 48 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب پیشرفت در تحقیقات گوشت: میکروبیولوژی گوشت و طیور: علوم غذایی
در صورت تبدیل فایل کتاب Advances in Meat Research: Meat and Poultry Microbiology به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب پیشرفت در تحقیقات گوشت: میکروبیولوژی گوشت و طیور نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
مجموعه پیشرفتها در تحقیقات گوشت از نیاز درک شده به پوشش جامع موضوعات خاصی که مربوط به گوشت و فرآوردههای گوشتی است، ناشی شده است. ما، ویراستاران، تصمیم گرفتهایم روی یک سری موضوعات مرتبط تمرکز کنیم که برای درک گوشت، چه تازه و چه فرآوریشده، مهم هستند. ما صمیمانه امیدواریم که با تمرکز بر حوزه های مرتبط با علم گوشت، محققانی که در این حجم مشارکت دارند، نه تنها بتوانند دست اندرکاران دانشگاه و صنعت را به روز کنند، بلکه حقایقی را که ممکن است به راه حل مشکلات صنعت گوشت منجر شود و به بهبود کارایی کمک کند، منتشر کنند. فرآیندهای مختلف صنعتی مرتبط با توجه به علاقه گسترده به کاربردهای صنعت گوشت، جلد 1 را به تحریک الکتریکی اختصاص داده ایم. اگرچه مطالعه کلاسیک A. Harsham و Fred Deatherage در سال 1951 منتشر شد، اما به دلیل تعدادی از عواملی که در متن مورد بحث قرار میگیرد، توسط صنعت گوشت پذیرفته نشد. با این حال، این محققین با مطالعات دقیق خود در مورد تأثیرات متغیر جریان، ولتاژ، فرکانس، اشکال موج و زمان، زمینه را برای تحریک الکتریکی مدرن لاشه ها فراهم کردند. اطلاعات اولیه ارائه شده توسط این کارگران مقدار زیادی از آزمایش را توسط کسانی که متعاقباً تحریک الکتریکی را "بازیابی" کردند، نجات داد."
The Advances in Meat Research series has arisen from a perceived need for a comprehensive coverage of certain topics that are pertinent to meat and meat products. We, the editors, have made the decision to concentrate on a series of related topics that are deemed to be impor tant to an understanding of meat, both fresh and processed. It is our sincere hope that by focusing upon areas related to meat science that researchers who contribute to this volume can not only update those involved in academia and industry but also promulgate facts that may lead to solutions of meat industry problems and aid in improving the efficiency of various associated industrial processes. We have chosen to devote Volume 1 to electrical stimulation in view of the widespread interest in its meat industry applications. Although the classical study by A. Harsham and Fred Deatherage was published in 1951, it was not accepted by the meat industry owing to a number of factors that are discussed in the text. These investigators did, however, lay the groundwork for modern electrical stimulation of carcasses by their detailed studies on the effects of varying current, voltage, fre quency, wave forms, and time. The basic information provided by these workers saved a great amount of experimentation by those who subse quently "rediscovered" electrical stimulation."
Front Matter....Pages i-xii
Microbial Ecology of Meat and Poultry....Pages 1-47
The Control of Microbial Spoilage in Fresh Meats....Pages 49-88
Microbiology of Ready-to-Eat Meat and Poultry Products....Pages 89-121
Fermented Meat and Poultry Products....Pages 123-164
Sporeforming Bacteria....Pages 165-189
Psychrotrophic Organisms....Pages 191-208
Salmonella....Pages 209-229
Staphylococci....Pages 231-239
Miscellaneous Pathogenic Bacteria in Meat and Poultry Products....Pages 241-275
Fungi and Mycotoxins in Meats....Pages 277-309
Parasitic Organisms....Pages 311-377
Viruses in Meat and Poultry Products....Pages 379-396
Perspective on Potentially Fruitful Research Areas....Pages 397-410
Back Matter....Pages 411-436