ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Egg Science and Technology

دانلود کتاب علم و فناوری تخم مرغ

Egg Science and Technology

مشخصات کتاب

Egg Science and Technology

ویرایش:  
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781349091447, 9781349091423 
ناشر: Macmillan Education UK 
سال نشر: 1986 
تعداد صفحات: 454 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 46 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 50,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب علم و فناوری تخم مرغ: کشاورزی، علوم محبوب در طبیعت و محیط زیست



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 10


در صورت تبدیل فایل کتاب Egg Science and Technology به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب علم و فناوری تخم مرغ نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xiv
The Egg Industry....Pages 1-10
Egg Production Practices....Pages 11-36
Quality Identification of Shell Eggs....Pages 37-61
The Preservation of Quality in Shell Eggs....Pages 63-73
The Microbiology of Eggs....Pages 75-96
The Chemistry of Eggs and Egg Products....Pages 97-139
The Nutritive Value of Eggs....Pages 141-163
Merchandising Eggs in Supermarkets....Pages 165-184
Egg-Products Industry....Pages 185-192
Egg Breaking....Pages 193-215
Freezing Egg Products....Pages 217-242
Egg-Product Pasteurization....Pages 243-272
Desugarization of Egg Products....Pages 273-283
Egg Dehydration....Pages 285-323
Quality Control and Product Specifications....Pages 325-344
Functional Properties of Eggs in Foods....Pages 345-383
Hard-Cooked Eggs....Pages 385-398
Nonfood Uses of Eggs....Pages 399-411
Egg Product, Process, and Equipment Patents (U.S.)....Pages 413-430
Selected Bibliography of Doctoral Dissertations on Eggs and Egg Products....Pages 431-438
Back Matter....Pages 439-449




نظرات کاربران