دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Roy Hayter (auth.)
سری: HCTB Macmillan Mastercraft
ISBN (شابک) : 9780333591611, 9781349131815
ناشر: Macmillan Education UK
سال نشر: 1992
تعداد صفحات: 289
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 53 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب آماده سازی و پخت غذا: سطوح 1 و 2: خدمات
در صورت تبدیل فایل کتاب Food Preparation and Cooking: Levels 1 and 2 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب آماده سازی و پخت غذا: سطوح 1 و 2 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
Front Matter....Pages i-iv
About this book....Pages 1-2
Customer skills....Pages 3-4
Safety and security....Pages 5-8
Hygiene....Pages 9-14
Cleaning procedures....Pages 15-20
Knife skills....Pages 21-24
Food handling and storage....Pages 25-28
Bread products....Pages 29-32
Microwave....Pages 33-36
Cooking for quick service....Pages 37-42
Vending....Pages 43-46
Meat and poultry....Pages 47-92
Fish....Pages 93-124
Shellfish....Pages 125-134
Stocks, sauces and soups....Pages 135-148
Fruit....Pages 149-154
Vegetables, rice and vegetable protein....Pages 155-178
Pulses....Pages 179-182
Pasta....Pages 183-188
Eggs and batters....Pages 189-202
Doughs....Pages 203-214
Pastry....Pages 215-236
Cakes and biscuits....Pages 237-258
Cold presentation....Pages 259-270
Cook-chill....Pages 271-274
Cook-freeze....Pages 275-278
Back Matter....Pages 279-284