ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Food Preparation and Cooking: Levels 1 and 2

دانلود کتاب آماده سازی و پخت غذا: سطوح 1 و 2

Food Preparation and Cooking: Levels 1 and 2

مشخصات کتاب

Food Preparation and Cooking: Levels 1 and 2

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: HCTB Macmillan Mastercraft 
ISBN (شابک) : 9780333591611, 9781349131815 
ناشر: Macmillan Education UK 
سال نشر: 1992 
تعداد صفحات: 289 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 53 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 33,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب آماده سازی و پخت غذا: سطوح 1 و 2: خدمات



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب Food Preparation and Cooking: Levels 1 and 2 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب آماده سازی و پخت غذا: سطوح 1 و 2 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-iv
About this book....Pages 1-2
Customer skills....Pages 3-4
Safety and security....Pages 5-8
Hygiene....Pages 9-14
Cleaning procedures....Pages 15-20
Knife skills....Pages 21-24
Food handling and storage....Pages 25-28
Bread products....Pages 29-32
Microwave....Pages 33-36
Cooking for quick service....Pages 37-42
Vending....Pages 43-46
Meat and poultry....Pages 47-92
Fish....Pages 93-124
Shellfish....Pages 125-134
Stocks, sauces and soups....Pages 135-148
Fruit....Pages 149-154
Vegetables, rice and vegetable protein....Pages 155-178
Pulses....Pages 179-182
Pasta....Pages 183-188
Eggs and batters....Pages 189-202
Doughs....Pages 203-214
Pastry....Pages 215-236
Cakes and biscuits....Pages 237-258
Cold presentation....Pages 259-270
Cook-chill....Pages 271-274
Cook-freeze....Pages 275-278
Back Matter....Pages 279-284




نظرات کاربران