ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Mastering Restaurant Service

دانلود کتاب تسلط بر خدمات رستوران

Mastering Restaurant Service

مشخصات کتاب

Mastering Restaurant Service

ویرایش:  
نویسندگان: ,   
سری: Macmillan Master Series 
ISBN (شابک) : 9780333426692, 9781349198276 
ناشر: Macmillan Education UK 
سال نشر: 1989 
تعداد صفحات: 378 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 72 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 42,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب تسلط بر خدمات رستوران: خدمات



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 3


در صورت تبدیل فایل کتاب Mastering Restaurant Service به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تسلط بر خدمات رستوران نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تسلط بر خدمات رستوران

با شروع تاریخچه رستوران‌ها و خدمات رستوران‌ها، این مقدمه سازماندهی رستوران‌های معاصر را تجزیه و تحلیل می‌کند و رویه‌های سرویس میز را با توجه به طبقه‌بندی استاندارد ظروف و نوشیدنی‌ها مورد بحث قرار می‌دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Beginning with a history of restaurants and restaurant service, this introduction analyzes the organization of contemporary restaurants and discusses table service procedures according to standard classifications of dishes and drinks.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xv
The Evolution of Restaurant Service....Pages 1-7
The Origins of Restaurants....Pages 8-16
Restaurant Layout, Furniture and Equipment....Pages 17-42
Restaurant Staff....Pages 43-61
The Menu....Pages 62-84
Restaurant Organisation....Pages 85-100
Service Procedures....Pages 101-115
Service Procedures for Hors D’oeuvres....Pages 116-141
Service Procedures for Soups, Eggs, Farinaceous and Fish Dishes....Pages 142-169
Service of Poultry, Game and Meat Dishes....Pages 170-195
Service of Desserts, Fruits, Savouries, Cheese and Coffee....Pages 196-218
Lamp Work....Pages 219-231
Service of Breakfast, Afternoon Tea, and Supper....Pages 232-249
Function Catering....Pages 250-265
Service of Liquid Refreshment....Pages 266-295
Transport Catering....Pages 296-303
Back Matter....Pages 304-362




نظرات کاربران