دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Thierry Gidenne. Christian Huyghe
سری:
ISBN (شابک) : 2759224163, 9782759224166
ناشر: Quae éditions
سال نشر: 2015
تعداد صفحات: 291
زبان: French
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 99 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب خرگوش: از زیست شناسی تا پرورش: زیست شناسی جانوری علوم زیستی ژنتیک تکنیک ها و موضوعات پزشکی کتاب های دانشگاه آموزش عالی
در صورت تبدیل فایل کتاب Le lapin : De la biologie à l'élevage به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب خرگوش: از زیست شناسی تا پرورش نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
میخپزی یا پرورش خرگوش در سرتاسر جهان به ویژه در آسیا و همچنین در آفریقا در حال توسعه است. حیوانات برای تولید (گوشت، پشم گوسفند، خز) یا حیوانات خانگی، خرگوش نیز موضوع مورد علاقه علمی فزاینده است، این گونه به عنوان یک مدل مطالعه در رشته های مختلف (ژنتیک، فیزیولوژی، رفتارشناسی، علوم اعصاب، پزشکی و غیره) استفاده می شود. این کتاب اولین کتابچه راهنما که به طور خاص به زیست شناسی خرگوش اختصاص دارد، داستان خرگوش خانگی را بیان می کند و دانش فعلی را خلاصه می کند. ابتدا آناتومی، فیزیولوژی و تولید مثل، سپس رفتار، تغذیه و همچنین آسیب شناسی های مختلف توضیح داده می شود. سپس نژاد و ژنتیک خرگوش ارائه می شود. این کتاب همچنین توصیههای ملموسی برای شیوههای پرورش خرگوش، هم برای پرورش خانوادگی و حرفهای، یا برای خرگوشهای خانگی ارائه میدهد. این نگارش، در هر زمینه، توسط دانشکدهای از محققان، معلمان و متخصصان انجام شده است که مهارتها و تخصص آنها شناخته شده است. این کتاب با هدف حرفه ای ها و آماتورهای روشنفکر، و همچنین معلمان، دانش آموزان و دانشمندان، به خوانندگان این امکان را می دهد تا بفهمند که چگونه زیست شناسی این حیوان تکنیک های پرورش خرگوش را تعدیل می کند.
La cuniculture, ou élevage du lapin, se développe au niveau mondial, particulièrement en Asie, mais aussi en Afrique. Animal de rente (viande, toison, fourrure) ou de compagnie, le lapin fait également l'objet d'un intérêt scientifique croissant, cette espèce étant utilisée comme modèle d'étude dans des disciplines diverses (génétique, physiologie, éthologie, neurosciences, médecine, etc.). Premier manuel spécifiquement consacré à la biologie cunicole, cet ouvrage raconte l'histoire du lapin domestique et synthétise les connaissances actuelles. Sont d'abord décrits l'anatomie, la physiologie et la reproduction, puis le comportement, la nutrition, ainsi que les différentes pathologies. Les races et la génétique cunicole sont ensuite présentées. Cet ouvrage apporte également des recommandations concrètes de pratiques d'élevage cunicole, tant pour l'élevage familial que professionnel, ou encore pour le lapin de compagnie. La rédaction a été assurée, dans chaque domaine, par un collège de chercheurs, d'enseignants et de professionnels, dont les compétences et l'expertise sont reconnues. Destiné aux professionnels comme aux amateurs éclairés, ainsi qu'aux enseignants, étudiants et scientifiques, il permettra aux lecteurs de comprendre comment la biologie de cet animal module les techniques de l'élevage cunicole.